Антицелулитни средства

Антицелулитните средства  TianDe се препоръчва да се използват с цел предотвратяване и премахване на "портокалова кора", повишаване на еластичността на кожата на тялото. 

Антицелулитни, стягащи и укрепващи средства TianDe са създадени от уникалните рецепти на източнана медицина, използвайки постиженията на съвременните фармацевтични продукти. Растителни, минерални и биологични суровини за тяхното производство се събират според лунния календар в екологично чисти места (планините на Тибет, територията Алтай). За да се запазят ползите от съставките, производителят използва нанотехнологии, пептидна технология и други иновации. Фирмените антицелулитни и усилващи агенти отговарят на високите стандарти за качество ISO 9001-2002 и имат такива предимства.

Ред
Покажи
SPA РЪКАВИЦА от  Tiande
Spa-ръкавица - многофункционално средство за екстра почистване  на тялото от  TianDe !Spa-ръкавицата моментално премахва мъртвите клетки от кожата, омекотява, масажира и скрабира, подобрява кръвообръщението, възвръща естествената красота и гладкост ..
Антицелулитен гел - липолитик, SPA technology 150 g
Антицелулитният гел-липолитик SPA technology значително намалява степента на развитие на "портокалова кожа" на проблемните области (ръцете, корема, бедрата и задните части), подпомага бързото разграждане на мастната тъкан, подобрява тена на кожата и нейната текстура, изравнява релефа й ..
Антицелулитен крем с масло от чили SPA technology, 100 g
Антицелулитният крем с масло от чили  SPA technology премахва успешно целулита.Антицелулитният крем ускорява извеждането на мазнини от тялото, подобрява клетъчния метаболизъм, предотвратява образуването на мастни отлагания, намалява обема, ефектно тонизира и укрепва кожата, прави я гл..
Крем-стимулатор за перфектни бедра, Active life,  120 g
Крем стимулатор за перфектни бедра, Active life за стройни и красиви бедра. Благодарение на крем-стимулатора кожата на бедрата става еластична, гладка и опъната.Появата на целулит по бедрата зависи главно от състоянието на кожата. Ако кожата е тонизирана, с нормално ниво на влагата, тогава нерав..
Слим Душ-гел "Citrus аромат" , 250 ml
Слим Душ-гел "Citrus аромат"  SPA technology от TianDe е първото средство за душ, което се справя с портокаловата кожа!Супер меката формула на слим-гел  не само нежно почиства кожата, дарява я с мекота и копринена гладкост, но също така и я подготвя перфектно за по-нататъшни антицелулит..
Сол за тялото "Горещ джинджифил", SPA technology, 150 g
Сол за тялото "Горещ джинджифил" SPA technology - "изгаря" несъвършенствата на тялото! Солта ще направи кожата Ви гладка и копринена, ще намали появата на целулит и видимо ще стегне и заглади кожата. Комбинацията от джинджифил и морска сол има двоен ефект: Екстракт от джинджифил - загр..
Фитообвиване “Моделиране на силуета”, 20 g
100% натурален продукт. Ефективен комплекс, създаден за изпълнение на салонни процедури в домашни условия.Поликомпонентно обвиване: това е иновационна разработка на TianDe: листата и спорите на водорасли в неговия състав са допълнени с комплекс от активни съставки, които значително повишават еф..
Показани са от 1 до 7 от 7 (1 страници)