Соли за тяло


Ред
Покажи
Сол грижа за тяло с водорасли, "Hainan Tao", 150 g
Сол за грижа за тяло с морски водорасли "Hainan Tao" подхранващ екфолиант за тяло. Ефективно почиства и ексфолира кожата, повишава нейната еластичност, овлажнява, омекотява и подхранва, поддържа водния баланс.Сол за грижа за тяло с водорасли от TianDe има нежна кремообразна текстура и може да се..
Сол грижа за тяло с екстракт от женшен "Hainan Tao" ,150 g
Морето, което е винаги с вас!  Сол грижа за тяло с екстракт от женшен "Hainan Tao" подхранващ екфолиант за тяло. Гъста кремообразна текстура: пилинг + почистване! Ефективно почиства и ексфолира кожата, предпазва я от негативните въздействия на околната среда, прави я мека и гл..
Сол за тяло "Вълшебна маслина", Hainan Tao, 60 g
Сол за тяло "Вълшебна маслина", "Hainan Tao" почистване, регенериране и обогатяване на кожата.Морската сол има регенеративно и стимулиращо действие върху кожата, стимулира обмяната на веществата, обогатява кожата с микро и макроелементи, подобрява нейната еластичност. Кристалите на солта ос..
Сол за тяло "Грейпфрут",  SPA technology, 380 g
Сол за тяло "Грейпфрут" SPA technology - 70% морска сол, обогатена с екстракт от грейпфрут! Екстрактът от грейпфрут влияе благоприятно на тургора на кожата, омекотява и я изглажда. Свежият, с пикантна горчивина, аромат ободрява и повишава настроението, създава усещане за радост и щастие.&nbs..
Сол за тяло "Грейпфрут",  SPA technology, 50 g
Сол за тяло "Грейпфрут" SPA technology - създайте морски spa-курорт в банята си и се забавлявайте! Освежаващият аромат на зрял грейпфрут ще ви отведе до слънчев, лазурен бряг, където да се отпуснете и да се насладите на луксозна грижа ... Забравете всичко - време е да се погрижите за себе ..
Сол за тяло "Зелен чай", Hainan Tao, 60 g
Сол за тяло "Зелен чай", "Hainan Tao" подхранва кожата, придава еластичност, премахва токсините, засилва защитните свойства.Морската сол има регенеративно и стимулиращо действие върху кожата, стимулира обмяната на веществата, обогатява кожата с микро и макроелементи, подобрява нейната еласти..
Сол за тяло "Зелен чай", SPA technology, 380 g
Сол за тяло "Зелен чай", SPA technology възстановява жизнеността и енергията на тялото. Солта има благотворен ефект върху кожата, подобрява кръвообращението в тъканите, увеличава тонуса и еластичността. Миниатюрните частици на солта проникват дълбоко в порите на кожата, премахват натрупаните замъ..
Сол за тяло "Кристали от Мъртво море" SPA technology, 330 g
Сол за тяло "Кристали от Мъртво море" SPA technology от TianDe  подхранва, омекотява и тонизира, подобрява еластичността на кожата.Лечебната сила на водата от Мъртво море е известна още от древността и я правят предпочитана терапия за кожата и здравето на човека.Кристалите на солите от Мърт..
Сол за тяло "Медена праскова", SPA technology,  380 g
Сол за тяло "Медена праскова", SPA technology почиства, овлажнява и подобрява микроциркулацията в тъканите. Етеричното масло от портокал, което е част от солта има антиоксидантни свойства и успокояващ ефект върху кожата. Екстрактът от праскова е известен с високата си биологична активност. Той пр..
Сол за тяло "Медена праскова", SPA technology,  50 g
Сол за тяло "Медена праскова", SPA technology идеално омекотява и подхранва кожата. Миниатюрните зрънца сол нежно премахват мъртвите клетки от епидермиса на кожата, подобряват циркулацията на кръвта в тъканите и изглажда кожата, тонизират. Солта помага за премахване на токсините, възвръща красиви..
Сол за тяло "Морски водорасли", 60g
Морската сол има регенеративно и стимулиращо действие върху кожата, стимулира обмяната на веществата, обогатява кожата с микро и макроелементи, подобрява нейната еластичност. Кристалите на солта осигуряват отличен пилинг и масаж ефект, полират кожата. При използване на козметика с морска сол се ..
Сол за тяло "Ободряващ лимон", Hainan Tao, 60g
Сол за тяло "Ободряващ лимон", "Hainan Tao" подхранва кожата, освежава, регенерира, засилва защитните свойства.Морската сол има регенеративно и стимулиращо действие върху кожата, стимулира обмяната на веществата, обогатява кожата с микро и макроелементи, подобрява нейната еластичност. Крист..
Сол за тяло "Ягодов шейк",Hainan Tao, 60g
Сол за тяло "Ягодов шейк", "Hainan Tao" подхранва кожата, освежава, регенерира, засилва защитните свойства.Морската сол има регенеративно и стимулиращо действие върху кожата, стимулира обмяната на веществата, обогатява кожата с микро и макроелементи, подобрява нейната еластичност. Кристали..
Сол за тялото "Горещ джинджифил", SPA technology, 150 g
Сол за тялото "Горещ джинджифил" SPA technology - "изгаря" несъвършенствата на тялото! Солта ще направи кожата Ви гладка и копринена, ще намали появата на целулит и видимо ще стегне и заглади кожата. Комбинацията от джинджифил и морска сол има двоен ефект: Екстракт от джинджифил - загр..
Показани са от 1 до 14 от 14 (1 страници)