Ред
Покажи
Амарантова каша с елда и гъби шийтаке, 35 g
Защо кашата от зърнени култури се счита за най-добрият вариант за закуска и чудесно начало на деня, идеално ястие за обяд, което дава енергия за целия ден? Всичко е много просто: зърнените култури са богати на фибри, витамини, ценни растителни протеини, „бавни“ въглехидрати и в същото време са д..
БАД "Пяолян”,  30 капсули
Биологично активна добавка „Пяолян” е витамино – минерален антиоксидантен комплекс, който се състои от натурално ефективни съставки с широк спектър на полезните свойства:Спомага за укрепване на косата;Подобрява състоянието на кожата и ноктите;Забавя процеса на стареене;Засилва и укрепва защит..
БАД "Шоусин", 30 капсули
Биологично активна добавка „ШОУСИН“ носи името на китайския бог на дълголетието Шоу Син и е предназначена за борба със стреса.Шоусин включва в себе си уникални природни компоненти „адаптогени” и антиоксиданти и е създаден за:Насищане с максимална жизнена енергия.Добро самочувствие.Защита от стре..
БАД Функционален комплекс "Таблетки с екстракт от гроздови семки", 30 бр.
Функционален комплекс "Таблетки с екстракт от гроздови семки" е универсално средство за всички хора, които се стремят да поддържат здравето, младостта и красотата. Таблетки с екстракт от гроздови семки се грижат за  защитата на организма от разрушителните въздействия на свободните р..
Гел за интимна грижа  InTop, 200 ml
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успокоява и предот..
Дамски превръзки за критични дни „Енергия на билките“, 8 бр.
Превръзките за критични дни "Енергия на билките" от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Кн..
Дамски превръзки за критични нощи "Енергия на билките",  8 бр.
Превръзките за критични нощи „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камба..
Дамски превръзки с билки  "Нефритена свежест"  нощни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те осигуряват не само комфорт и спокоен сън, но и защита от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те не просто пазят бельото чисто, но и защитават жената от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Детоксикационен пластир за крака “Master Herb“ 2 бр.
Детоксикационен пластир за крака “Master Herb“ от TianDe – предназначен да пречиства кръвта и лимфата.Създаден по каноните на традиционната китайска медицина, чудесна алтернатива на класическите агресивни методи за пречистване на организма, “Master Herb“ оказва благоприятен ефект върху целия орг..
Ежедневна превръзка с екстракт от алое вера „Нефритена свежест“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка с екстракт от Алое Вера "Нефритена свежест" от TianDe е лечебно-профилактичен фитокомпрес на основата на билки и етерични масла.Ежедневен комфорт в индивидуална опаковка! Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фиток..
Sale
Ежедневна хигиенична превръзка «Нежна грижа» 1 бр.
Превръзките „Нежна грижа“ от  TianDe са създадени по рецепта на традиционната китайска медицина и работят на принципа на сухия компрес.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Кит..
Ежедневни дамски превръзки с билки и аниони "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски билкови превръзки с аниони "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки. Това не са обикновени ежедневни превръзки - те са уникални хигиенни продукти с вграден анионен чип за максимален комфорт и отлично самочувствие! Деликатни и нежни, превръзките прилепват перф..
Ежедневни дамски превръзки с билки „Нефритена свежест“, 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се и спортуващи дами. Превръзките са не само сре..
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от Алое "Нефритена свежест" от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фитокомпозиция от 19 билки: масло от черен пипер, екстракти..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на билките“, 20 бр.
Превръзките „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска ангелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камбанка, борнеол, ..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на живота“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка „Енергия на живота“ от TianDe -Уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, полз..
Емулсия за крака "Горска разходка", Dr.Taiga , 100 ml
Насладете се на лекотата на ходене - краката без "възли" и капилярна мрежа!Емулсията за крака "Горска разходка" "Dr. Taiga" е 100% натурален продукт, включващ компоненти от естествен произход, най-добрите доказани "венотоници". Не съдържа консерванти! Емулсия за краката "Горска разход..
Интимен гел за жени "Volupta +"
Интимен гел „Volupta +“ от  TianDe има натурален състав и въздейства на природните механизми на сексуална възбуда.  Повишава сексуалното желание. Стимулира оргазма при жени, които имат трудности в постигането му. Ускорява настъпването на оргазма и го прави по-ярко, по-дълбоко..
Килерче за подправки "За лекота в организма", 30 g
Подправката "За лекота в организма" от TianDe  спомагат в борбата със:Симптомите на метаболитния синдром;Ферментация в червата;Също така активните съставки се грижат за нормализирането на храносмилането, регенерирането на лигавиците на стомашно-чревния тракт и работата на жлъчния мехур.О..
Показани са от 1 до 20 от 75 (4 страници)