Биоактивни добавки - БАД


Ред
Покажи
БАД  "Фу - син", 30 капсули
Биологично активна добавка Фу-син е създадена да насища максимално с жизнена енергия, добро благосъстояние, защита от стрес и негативно влияние на околната среда. За да поддържаме тонуса на организма, за да се защитим от стреса и укрепим имунната си система, се нуждаем от биостимулато..
БАД  Функционален комплекс  «Цитрокалцевит», 60 таблетки
Функционален комплекс "Цитрокалцевит" е източник на /органичен/ биодостъпен калций и основни витамини, оказва добро въздействие върху целия организъм и поддържа красотата. Препоръчва се за оптимизация на калциевия и витаминен баланс. Продукта се усвоява идеално както от възрастни, така..
БАД "Пяолян”,  30 капсули
Биологично активна добавка „Пяолян” е витамино – минерален антиоксидантен комплекс, който се състои от натурално ефективни съставки с широк спектър на полезните свойства:Спомага за укрепване на косата;Подобрява състоянието на кожата и ноктите;Забавя процеса на стареене;Засилва и укрепва защит..
БАД "Шоусин", 30 капсули
Биологично активна добавка „ШОУСИН“ носи името на китайския бог на дълголетието Шоу Син и е предназначена за борба със стреса.Шоусин включва в себе си уникални природни компоненти „адаптогени” и антиоксиданти и е създаден за:Насищане с максимална жизнена енергия.Добро самочувствие.Защита от стре..
БАД Функционален  «Комплекс от орех», 30 таблетки
Функционален „Комплекс от орех“ намалява риска от заразяване с паразити и решава много други здравословни проблеми. За тяло без паразити.Функционален "Комплекс от орех" съдържа екстракт от зелените листа и околоплодниците на орех и легендарния „крал на гъбите” шийтаке, към които са чувствите..
БАД Функционален комплекс "Таблетки с екстракт от гроздови семки", 30 бр.
Функционален комплекс "Таблетки с екстракт от гроздови семки" е универсално средство за всички хора, които се стремят да поддържат здравето, младостта и красотата. Таблетки с екстракт от гроздови семки се грижат за  защитата на организма от разрушителните въздействия на свободните р..
БАД Функционален комплекс „Бял трън с рибофлавин“, 30 таблетки
„Бял трън с рибофлавин“ е функционален комплекс с растителен състав. Притежава антимикробно, противовъзпалително, жлъчегонно и антиоксидантно действие.Комплексът „Бял трън с рибофлавин“ е предназначен за профилактика и лечение на заболявания на черния дроб:Подпомага за очистване, защита и ..
Китайски кафени зърна, 10 g  БАД
Биологично активна добавка към храната "Китайски кафени зърна" от Фиточай Тианде - колекция се приготвя като чай, който по вкус напомня на кафеената напитка.Плодовете от александрийска сена (китайски кафени бобови зърна) отдавна се използват  в  традиционн..
Обогатен гел с аргинин и глицин, Active Life
Съвременният динамичен ритъм на живот, изисква да успяваме едновременно във всички области на живота – работа, семейство, приятели, хоби … За мнозина това е трудна задача и стресът става постоянен спътник.Обогатеният гел с аргинин и глицин е създаден специално за тези, които искат да успяват и ..
Функционален комплекс „Златен Амарант“, 50 капсули
Функционален комплекс „Златен Амарант“ съдържа най-ценното от легендарното растение амарант – маслото. „Златен Амарант“ е 100% студено пресовано масло от кълнове от амарант. Това е органично и екологично масло с най-високо качество.Маслото от амарант съдържа максимум полезни вещества, по-с..
Показани са от 1 до 10 от 10 (1 страници)