Фиточай Тианде -  колекция

100% натурална билкова чайна колекция  TianDe, създадена според каноните на източната билкова медицина.

Билките за фиточайовете се събират в подножието на планината Белуха в Уймонската долина. Това е благодатно място в сърцето на Алтай – чисто и недокоснато от цивилизацията. Билките, отраснали в долината са с от 4 до 12 пъти по-висока концентрация на биоактивност от същите билки, отраснали в други райони на земното кълбо. 

Билките се обработват при ниско налягане и оптимална температура, което повишава степента на екстракция при многократна запарка (в сравнение с фиточайовете, които не са обект на такава обработка). Торбичките на фиточая имат трислойна опаковка, включваща сашета, кутия и филм. Това надеждно защитава витамините, както и растителните микро- и макроелементи. 

Ред
Покажи
Китайски кафени зърна, 10 g  БАД
Биологично активна добавка към храната "Китайски кафени зърна" от Фиточай Тианде - колекция се приготвя като чай, който по вкус напомня на кафеената напитка.Плодовете от александрийска сена (китайски кафени бобови зърна) отдавна се използват  в  традиционн..
Плодов чай "Нони", 15 пакетчета
100% плод НОНИ!Плодовия чай „Нони“ от TianDe e 100% чист екологичен продукт БЕЗ консерванти и добавки!Плодът Нони съдържа повече от 150 полезни за здравето хранителни съставки и биологически активни вещества, включително антиоксиданти и биофлавоноиди. Плодовия Чай Нони оказва комплексно профилакт..
Плодов чай за отслабване Slim tea, 30 пак. х 1,5 г
Плодов чай за отслабване Slim tea от TianDe  освежаващ аромат и чудесен плодов вкус, съчетани с поразителен ефект. Slim tea  е ключа към добрата форма и стройна фигура като притежава качества, които го отличават от познатите на пазара продукти за отслабване:- нормализира на обменни..
Плодов чай „Енергия на пречистването“, Active Life    2 x 25 гр.
Плодов чай „Енергия на пречистването“ , Active Life от  TianDe - Вкусно почистване с широк спектър от ефекти!    - Укрепва имунитета.    - Повишава жизнеността.    - Отделя токсини и шлаки.    - Намал..
Прочистващ чай с бял оман, 30 пак.
Прочистващ чай с бял оман от Фиточай Тианде - колекция нормализира работата на стомашно-чревния тракт, ефективно премахва токсините от тялото.Прочистващият чай с бял оман:Нормализира работата на стомашно-чревния тракт.Предотвратява образуването на фекални камъни и развитието на хемороиди.Осигу..
Фиточай  "Мъжка сила" с горска върбовка и левзея , 30 пак.
Фиточай "Мъжка сила" с горска върбовка и левзея от Фиточай Тианде - колекция  помага при нарушения на ерекцията от различен произход, краткотраен полов акт, намалено либидо, слабост, умора, намалена физическа активност, липсваща, затруднена или преждевременна еякулация.Билковия компле..
Фиточай "Сезонна терапия с липа, сладък корен и малина", 30 пак.
Фиточай "Сезонна терапия с липа, сладък корен и малина" от   Фиточай - колекция  на  TianDe. Не позволявайте на настинката да ви „хване за гърлото“! Дишайте с пълни гърди! С фиточай "Сезонна терапия с липа, сладък корен и малина" ще сте във форм..
Фиточай "Тибетски сбор"  30 пак.
Фиточай "Тибетски сбор" от Фиточай Тианде - колекция укрепва имунната система и помага лесното изчистване на организма от шлаките и токсините.Има много силно детоксикиращо действие и е част от Програма за детоксикация на организма от TianDe.Фиточай "Тибетски сбор" е създаден по рецепта за..
Фиточай «Алтайски Иван-чай» , 30 пак.
Забравеното чудо на природата! Фиточай «Алтайски Иван-чай» от  TianDe.Иван-чай е билков чай от Фиточай Тианде - колекция Иван-чай е народна руска напитка, която е обичана и ценена, много преди да се появят зеления и черния чай в нашия регион. Чаят има ярко изразен незабра..
Фиточай за бъбреци , 30 пак.
Фиточаят за бъбреци от Фиточай Тианде - колекция помага за нормализирането на водния баланс в организма и премахването на излишните килограми.Препоръчва се за профилактика и лечение на възпалителни заболявания на бъбреците и пикочните пътища, хроничен нефрит, хроничен уретрит, цистит, катар..
Фиточай за кръвоносните съдове с детелина , 30 пак.
Фиточай за кръвоносните съдове с детелина от Фиточай Тианде - колекция  оказва благотворно действие върху кръвообращението и намалява риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания, разширени вени, хемороиди, подобрява паметта.Фиточай за кръвоносните съдове с детелина: Ук..
Фиточай за стомах с бяла ружа, 30 пак.
Фиточай за стомах с бяла ружа от Фиточай Тианде - колекция премахва чувството на тежест в стомаха, нормализира храносмилането. Биологично активните вещества, съдържащи се в билковия чай​​, възстановяват лигавицата на стомаха и червата, премахват подуването и киселините в стомаха, нормализир..
Фиточай за черния дроб с бял трън, 30 пак.
Фиточаят с бял трън от Фиточай Тианде - колекция  има жлъчегонно и противохепатитно действие, стимулира стомашно-чревния тракт и регулира обмяната на веществата в тялото. Оказва благотворен ефект при заболявания на черния дроб и жлъчните пътища. Възстановява енергийния потенциал в..
Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник , 30 пак.
Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник от Фиточай Тианде - колекция  се бори с възпалението на простатната жлеза и последиците от това. Помага при остър или хроничен простатит, аденом на простата, нарушения на сексуалната активност.Билковия комплекс с горска върбовка и блатен ..
Фиточай с горска върбовка и маточина, 30 пак.
Фиточай с горска върбовка и маточина от Фиточай Тианде - колекция ефективно се справя със стреса и безсънието при мъже и жени! Билковият чай отлично успокоява и релаксира, помага за лечение на депресия и безсъние​​.Билките, включени в продукта, помагат на организма да възстанови б..
Фиточай с китайска ангелика и  златен корен, 30 пак.
Билков чай със златен корен и китайска ангелика от  TianDe за превенция  на гинекологични заболявания. Препоръчва се за отстраняване на дисхормонални нарушения, за лечение и профилактика на миома на матката, цервикална ерозия и кисти на половите органи. Противотуморен. Действие..
Фиточай с китайска ангелика и ортилия за жени, 30 пак.
Фиточай с китайска ангелика и ортилия за жени от TianDe е Противовъзпалителен.Възпалителните заболявания на женската полова система в гинекологията се считат за важен и основен проблем не само заради силата на разпространението, но и защото недоизлекуваните възпалителни процеси водят до онколог..
Фиточай с китайска ангелика и салвия, 30 пак.
Фиточай с китайска ангелика и салвия от TianDe. Противоклимактеричен. Фиточаят се препоръчва за поддържане на женското тяло по време на менопаузата и оптимални нива на хормони, нормализиране на кръвното налягане, повишаване на имунитета, намаляване на нервност, подобряване работата..
Фиточай с китайска ангелика и филипендула, 30 пак.
Фиточай с китайска ангелика и филипендула от TianDe се използва за профилактика на ендометриоза, фиброкистозна мастопатия  и като част от състава на комплексно лечение на заболявания на женската полова система. Той стимулира регенерацията на тъканите, а също така се изпо..
Фиточай „Манастирски сбор”, 30 пак.
Фиточай „Манастирски сбор” от Фиточай Тианде - колекция  плодово - билкова напитка за възстановяване на жизнените сили и укрепване на организма. Създаден по рецепти на вековните традиции на северните древноруски манастири от XVI век. Растенията, включени в състава на чая, спомагат за по..
Показани са от 1 до 20 от 21 (2 страници)