Фиточай за прочистване - „Дарове от Шамбала“

„Дарове от Шамбала“ е серия фиточайове с мощен лечебен ефект за запазване и възстановяване на организма.

Билковите чайове са насочени към оптимизиране на работата на един орган или система и в същото време да хармонизират работата му с другите органи и системи.

Подходящи за профилактика и цялостно укрепване на организма, фиточайовете съдържат комплекс от биологично активни вещества, максимално извлечени от екологично чисти алтайски билки.

Билковите чайове са създадени  в съответствие с каноните на източната билкова медицина и във всеки чай участват четири групи от билки:
"Император" - билка, която играе ключова роля в комплекса. Тя работи директно с патологията.

"Премиер" - билки, усилващи действието на главната /императорът/.
"Министър" - следи за вторичните симптоми и свежда до минимум страничните ефекти от действието на "императора" и "премиера".

"Посланник" - билки, които се използват за подобряване на вкуса на сместа и хармонизират действието на другите билки.

В наименованието на всеки билков чай, Компания TianDe посочва коя билка играе ролята на "Император" в комплекса.

Ред
Покажи
Прочистващ чай с бял оман, 30 пак.
Прочистващ чай с бял оман от Фиточай Тианде - колекция нормализира работата на стомашно-чревния тракт, ефективно премахва токсините от тялото.Прочистващият чай с бял оман:Нормализира работата на стомашно-чревния тракт.Предотвратява образуването на фекални камъни и развитието на хемороиди.Осигу..
Фиточай  "Мъжка сила" с горска върбовка и левзея , 30 пак.
Фиточай "Мъжка сила" с горска върбовка и левзея от Фиточай Тианде - колекция  помага при нарушения на ерекцията от различен произход, краткотраен полов акт, намалено либидо, слабост, умора, намалена физическа активност, липсваща, затруднена или преждевременна еякулация.Билковия компле..
Фиточай "Тибетски сбор"  30 пак.
Фиточай "Тибетски сбор" от Фиточай Тианде - колекция укрепва имунната система и помага лесното изчистване на организма от шлаките и токсините.Има много силно детоксикиращо действие и е част от Програма за детоксикация на организма от TianDe.Фиточай "Тибетски сбор" е създаден по рецепта за..
Фиточай за бъбреци , 30 пак.
Фиточаят за бъбреци от Фиточай Тианде - колекция помага за нормализирането на водния баланс в организма и премахването на излишните килограми.Препоръчва се за профилактика и лечение на възпалителни заболявания на бъбреците и пикочните пътища, хроничен нефрит, хроничен уретрит, цистит, катар..
Фиточай за кръвоносните съдове с детелина , 30 пак.
Фиточай за кръвоносните съдове с детелина от Фиточай Тианде - колекция  оказва благотворно действие върху кръвообращението и намалява риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания, разширени вени, хемороиди, подобрява паметта.Фиточай за кръвоносните съдове с детелина: Ук..
Фиточай за стомах с бяла ружа, 30 пак.
Фиточай за стомах с бяла ружа от Фиточай Тианде - колекция премахва чувството на тежест в стомаха, нормализира храносмилането. Биологично активните вещества, съдържащи се в билковия чай​​, възстановяват лигавицата на стомаха и червата, премахват подуването и киселините в стомаха, нормализир..
Фиточай за черния дроб с бял трън, 30 пак.
Фиточаят с бял трън от Фиточай Тианде - колекция  има жлъчегонно и противохепатитно действие, стимулира стомашно-чревния тракт и регулира обмяната на веществата в тялото. Оказва благотворен ефект при заболявания на черния дроб и жлъчните пътища. Възстановява енергийния потенциал в..
Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник , 30 пак.
Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник от Фиточай Тианде - колекция  се бори с възпалението на простатната жлеза и последиците от това. Помага при остър или хроничен простатит, аденом на простата, нарушения на сексуалната активност.Билковия комплекс с горска върбовка и блатен ..
Фиточай с горска върбовка и маточина, 30 пак.
Фиточай с горска върбовка и маточина от Фиточай Тианде - колекция ефективно се справя със стреса и безсънието при мъже и жени! Билковият чай отлично успокоява и релаксира, помага за лечение на депресия и безсъние​​.Билките, включени в продукта, помагат на организма да възстанови б..
Фиточай с китайска ангелика и  златен корен, 30 пак.
Билков чай със златен корен и китайска ангелика от  TianDe за превенция  на гинекологични заболявания. Препоръчва се за отстраняване на дисхормонални нарушения, за лечение и профилактика на миома на матката, цервикална ерозия и кисти на половите органи. Противотуморен. Действие..
Фиточай с китайска ангелика и ортилия за жени, 30 пак.
Фиточай с китайска ангелика и ортилия за жени от TianDe е Противовъзпалителен.Възпалителните заболявания на женската полова система в гинекологията се считат за важен и основен проблем не само заради силата на разпространението, но и защото недоизлекуваните възпалителни процеси водят до онколог..
Фиточай с китайска ангелика и салвия, 30 пак.
Фиточай с китайска ангелика и салвия от TianDe. Противоклимактеричен. Фиточаят се препоръчва за поддържане на женското тяло по време на менопаузата и оптимални нива на хормони, нормализиране на кръвното налягане, повишаване на имунитета, намаляване на нервност, подобряване работата..
Фиточай с китайска ангелика и филипендула, 30 пак.
Фиточай с китайска ангелика и филипендула от TianDe се използва за профилактика на ендометриоза, фиброкистозна мастопатия  и като част от състава на комплексно лечение на заболявания на женската полова система. Той стимулира регенерацията на тъканите, а също така се изпо..
Показани са от 1 до 13 от 13 (1 страници)