Фитогел за тяло

Фитогеловете на  TianDe са предназначени за поддържане здравето на ставите, гръбначния стълб и краката. Естествените съставки, включени в геловете, са отгледани и събрани в Алтай, а специалната гел - форма позволява на активните  съставки по - бързо и лесно да проникват в по-дълбоките слоеве на тъканите и да стигнат  до засегнатата област в кратък период от време.

Ред
Покажи
Sale
Емулсия за крака "Горска разходка", Dr.Taiga , 100 ml
Насладете се на лекотата на ходене - краката без "възли" и капилярна мрежа!Емулсията за крака "Горска разходка" "Dr. Taiga" е 100% натурален продукт, включващ компоненти от естествен произход, най-добрите доказани "венотоници". Не съдържа консерванти! Емулсия за краката "Горска разход..
Крем за тяло „Течен пластир“ , 125 g
Крем за тяло „Течен пластир“ от серията Altai Sacral ефективен продукт, който се справя с дискомфорта в ставите и позволява да придобиете увереност в движенията. Благодарение на ценните етерични масла и растителни екстракти, кремът има загряващ ефект и подобрява кръвообращението в ставите, което..
Масажен гел "Ортофит" 125 ml
Масажен гел "Ортофит"  Altai Sacral премахва възпалението в областта на ставите и гръбначния стълб, увеличава микроциркулацията на кръвта и способства за възстановяването на съединителната и хрущялна тъкан. Специалната формула на гела позволява действащите компоненти бързо и ефект..
Фито гел "Славитон", Altai Sacral, 125 ml
Фитогел за крака „Славитон“, серия Altai Sacral, облекчава умората и подуването на краката, създава усещане за лекота. Препоръчително е да се използва при тежка капилярна мрежа /варикозни вени/, отоци, чувство за тежест в краката. Има лек охлаждащ ефект.Фитогел „Славитон“ съдържа комплекс от при..
Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)