Здраве за жената


Ред
Покажи
Гел за интимна грижа  InTop, 200 ml
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успокоява и предот..
Гел за интимна грижа  InTop, 8 ml
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки. Мини формат.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успок..
Дамски превръзки за критични дни „Енергия на билките“, 8 бр.
Превръзките за критични дни "Енергия на билките" от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Кн..
Дамски превръзки за критични нощи "Енергия на билките",  8 бр.
Превръзките за критични нощи „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камба..
Дамски превръзки с билки  "Нефритена свежест"  нощни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те осигуряват не само комфорт и спокоен сън, но и защита от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те не просто пазят бельото чисто, но и защитават жената от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Ежедневна превръзка с екстракт от алое вера „Нефритена свежест“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка с екстракт от Алое Вера "Нефритена свежест" от TianDe е лечебно-профилактичен фитокомпрес на основата на билки и етерични масла.Ежедневен комфорт в индивидуална опаковка! Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фиток..
Ежедневна хигиенична превръзка «Нежна грижа» 1 бр.
Превръзките „Нежна грижа“ от  TianDe са създадени по рецепта на традиционната китайска медицина и работят на принципа на сухия компрес.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Кит..
Ежедневни дамски превръзки с билки и аниони "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски билкови превръзки с аниони "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки. Това не са обикновени ежедневни превръзки - те са уникални хигиенни продукти с вграден анионен чип за максимален комфорт и отлично самочувствие! Деликатни и нежни, превръзките прилепват перф..
Ежедневни дамски превръзки с билки „Нефритена свежест“, 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се и спортуващи дами. Превръзките са не само сре..
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от Алое "Нефритена свежест" от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фитокомпозиция от 19 билки: масло от черен пипер, екстракти..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на билките“, 20 бр.
Превръзките „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска ангелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камбанка, борнеол, ..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на живота“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка „Енергия на живота“ от TianDe -Уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, полз..
Интимен гел за жени "Volupta +"
Интимен гел „Volupta +“ от  TianDe има натурален състав и въздейства на природните механизми на сексуална възбуда.  Повишава сексуалното желание. Стимулира оргазма при жени, които имат трудности в постигането му. Ускорява настъпването на оргазма и го прави по-ярко, по-дълбоко..
Sale
Комплект комфорт и чувственост за жената
КУПИ 2 броя Хидрогел фитопач за жени.TianDe ВЗЕМИ ПОДАРЪК  Интимен гел за жени "Volupta +" Хидрогел пластир за жени TianDe – Комфорт за всяка дама дори и в критичните дни!Неприятни дърпащи усещания, дискомфорт, обща слабост, желание да останете вкъщи, увити в одеяло … Познати усещан..
Масажно козметично масло „Тайната на благодатните върхове“, 10 ml
Масажното масло „Тайната на благодатните върхове“ е създадено по рецепти на китайската народна медицина. Съдържа само естествени растителни суровини, без консерванти и оцветители.Комплексът от растителни екстракти и етерични масла има благоприятен ефект върху състоянието на млечните жле..
Нежен гел за деликатна грижа, 360 ml
Деликатните участъци от тялото изискват деликатната грижа. Нежен гел за деликатна грижа серия Altai Sacral от TianDe меко почиства, ефективно омекотява и овлажнява кожата, осигурява усещане за свежест и неутрализира неприятната миризма.  Подходящ за ежедневна употреба за ..
Превръзки със сребро, ежедневни супертънки In Top, 20 бр.
Ежедневни превръзки със сребро In Top са не просто хигиенични превръзки, но и ефективен помощник, който има много полезни свойства.  Благодарение на вградения сребърен чип, превръзките осигуряват комфорт и защита през целия ден. Предимства на превръзките със сребро In Top:·    &nbs..
Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест", 25 бр.
Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки  „Нефритена свежест“ от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Деликатни и нежни, превръзките прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се ..
Фиточай с китайска ангелика и  златен корен, 30 пак.
Билков чай със златен корен и китайска ангелика от  TianDe за превенция  на гинекологични заболявания. Препоръчва се за отстраняване на дисхормонални нарушения, за лечение и профилактика на миома на матката, цервикална ерозия и кисти на половите органи. Противотуморен. Действие..
Показани са от 1 до 20 от 24 (2 страници)