Лечебни пластири

Фитопластири за тяло или трансделмална терапия на TianDe са комбинация от древната мъдрост и знания на Източна медицина и съвременните иновативни технологии на Запада. Те се основават на комплекс от ценни лечебни растения и природни компоненти.

Фитопластирите премахват възпалението, облекчават болката, укрепват тъканите и насърчават възстановяването на жизненоважна енергия.

Отлична алтернатива на лечението на много заболявания, а също и полезен навик за превенция. 

Ред
Покажи
Детоксикационен пластир за крака “Master Herb“ 2 бр.
Детоксикационен пластир за крака “Master Herb“ от TianDe – предназначен да пречиства кръвта и лимфата.Създаден по каноните на традиционната китайска медицина, чудесна алтернатива на класическите агресивни методи за пречистване на организма, “Master Herb“ оказва благоприятен ефект върху целия орг..
Sale
Комплект за комфорт и лекота на движението!
Поддържане на добро здраве без лекарства! Това е възможно благодарение на вековните познания на китайските лечители и съвременните технологии. Билковите пластири TianDe, създадени съгласно тези принципи, работят по метода на “сухия компрес“, доставяйки активните компоненти точно до целта. Пог..
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
Фитопластирът за тяло "Jian Кang" от TianDe има противовъзпалително действие, увеличава количеството движение в ставите и намалява болката. Фитопластирът за тяло "Jian Кang" се препоръчва при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за про..
Фитопластир за тяло "Wutong" - 5 бр.
Фитопластир за тяло "Wutong" от TianDe има обезболяващ и противовъзпалителен ефект, намалява подувания и отоци, подобрява кръвообращението."Wutong" в превод от китайски означава - “Без болка”. Препоръчва се за премахване на болки в ставите и мускулите, при ревматични болки, нарушен..
Фитопластир за тяло „Tie Gao“,    2 бр.
Фитопластир за тяло „Tie Gao“ от TianDe - при болки в гръбначния стълб, ставите и мускулите, ревматизъм и невралгия.Пластирът помага при навяхвания и натъртвания, оказва силно обезболяващо и противовъзпалително действие върху организма, нормализира обменните процеси в клетките на кожата и ст..
Фитопластир за тяло „Yaoshen Forte “  2 бр.
Фитопластирът „Яошен форте”  от TianDe укрепва бъбреците и пикочо-половата система. Притежава противовъзпалително, спазмолитично, болкоуспокояващо действие, повишава имунитета.Урологичният „Yaoshen Fortе“ е ефективен за цистит, артрит, уретрит, пиелонефрит. Действа не сам..
Фитопластир „Dong Feng“ 4 бр.
Фитопластир "Донфенг"  от TianDe отстранява възпалението в ставите. „Don Feng“ се препоръчва при профилактиката на артрит и артроза, ревматизъм, болки в мускулите и костите, интеркостална невралгия. Предотвратява износването на ставните хрущяли, подобрява проходимостта на кръво..
Фитопластир „Zhui Feng Forte“ 4 бр.
Фитопластир Чжуйфен форте от TianDe има обезболяващо, противовъзпалително действие, подобрява местното кръвообращение, облекчава болка от различен произход, облекчава състояние на подагра, артрит, остеохондроза, ревматизъм, ишиас. Фитопластир „Zhui Feng Forte“ помага за облекчаване на болкат..
Хидрогел фитопач за жени 1бр.
Неприятни дърпащи усещания, дискомфорт, обща слабост, желание да останете вкъщи, увити в одеяло … Познати усещания? Повечето жени преминават през това веднъж месечно през критичните дни. Дори и да сте абсолютно здрави, такава реакция на организма се счита за нормална.Как да облекчим дискомфо..
Показани са от 1 до 9 от 9 (1 страници)