Здраве за мъжа

Уникалната Програма Мъжко здраве на TianDe предвижда ефикасна профилактика и комплексно лечение на специфични за мъжкия организъм дисфункции /импотентност, проблеми с простата, безсъние/.

Включва три фиточая и Фитопластир за тяло „Yaoshen“, създадени според каноните на традиционната източна медицина.

Съставът на всички чайове "Мъжко здраве" е хармонично съчетание на подбрани билки, който съдържа естествени витамини, ензими, минерали и органични киселини. Ефектите от прилагането им са повишаване на тонуса и енергията на мъжкия организъм, заедно с  преодоляване на  стреса и неблагоприятните  въздействия.

Ред
Покажи
Масажно козметично масло  "Тайната на императорските покои“, 10 ml
Масажното козметично масло  "Тайната на императорските покои“, предназначено специално за мъжете, се основава на древните традиции на китайската медицина. Маслото елиминира симптомите, свързани с възпалението на простатата (простатит): облекчава болката в перинеума, намалява възпалението, ..
Мъжка превръзка „Тайната на императорските покои“, 1бр.
Заредете се със  силата на императора!Известно е, че в покоите на древните китайски императори освен главна съпруга има още 39 съпруги и 81 наложници. За да запазят величието на тялото и духа, китайските владетели са използвали чудотворни масла, а лечителите подготвяли специални фитокомпреси..
Фитопластир за тяло „Yaoshen Forte “  2 бр.
Фитопластирът „Яошен форте”  от TianDe укрепва бъбреците и пикочо-половата система. Притежава противовъзпалително, спазмолитично, болкоуспокояващо действие, повишава имунитета.Урологичният „Yaoshen Fortе“ е ефективен за цистит, артрит, уретрит, пиелонефрит. Действа не сам..
Фиточай  "Мъжка сила" с горска върбовка и левзея , 30 пак.
Фиточай "Мъжка сила" с горска върбовка и левзея от Фиточай Тианде - колекция  помага при нарушения на ерекцията от различен произход, краткотраен полов акт, намалено либидо, слабост, умора, намалена физическа активност, липсваща, затруднена или преждевременна еякулация.Билковия компле..
Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник , 30 пак.
Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник от Фиточай Тианде - колекция  се бори с възпалението на простатната жлеза и последиците от това. Помага при остър или хроничен простатит, аденом на простата, нарушения на сексуалната активност.Билковия комплекс с горска върбовка и блатен ..
Фиточай с горска върбовка и маточина, 30 пак.
Фиточай с горска върбовка и маточина от Фиточай Тианде - колекция ефективно се справя със стреса и безсънието при мъже и жени! Билковият чай отлично успокоява и релаксира, помага за лечение на депресия и безсъние​​.Билките, включени в продукта, помагат на организма да възстанови б..
Показани са от 1 до 6 от 6 (1 страници)