Подправки

Килерчета с подправки TianDe - Комплект за първа помощ в кухнята!

ИНОВАТИВНИ продукти, създадени от изключителните рецепти на  TianDe и произведени с нови технологии, които запазват цялото предимство на природата в продукта!  

ЕДИНСТВЕНИ - БЕЗ АНАЛОГ на пазара за полезни хранителни продукти!

100 % НАТУРАЛНИ, в състава само природни продукти!

БЕЗ ГМО И ГЛУТЕН - Билките, които са част от подправките, растат в екологично чистите степи и планински долини на Алтай.

ЛЕСНИ И КОМФОРТНИ за употреба!

Представете си един рафт с подправки във вашата кухня. Има: сол, дафинови листа, пипер ... и сега можете да поставите "красота", "свобода на движение", "младост" и т.н. Звучи магически, но това е истинско.

Полезните подправки на TianDe позволяват да си набавим необходимите витамини и микроелементи, без да си променяме обичайното хранене или диета. Те могат да се добавят като обикновени подправки към ястие, без да изискват допълнителни усилия и анализ на продуктите.

Историята на използването на подправки е толкова древна, колкото и историята на човечеството. Подправките са били първите лекарства при хората! Те са в състояние не само да подобрят вкуса на храната, но и да я превърнат в лекарство. Съвременната медицина знае, че повечето подправки съдържат сложни биохимични съединения - биологично активни вещества с най-широк спектър на действие.

Плодове, зеленчуци, риба, месо, ядки ... Всички натурални продукти са богати на витамини и микроелементи. Но, за съжаление, в света няма продукт, който да включва всички полезни и необходими за организма микроелементи в дневната ни доза храна. За да получи тялото ни всички необходими витамини и микроелементи трябва да се яде денонощно. Това обаче е невъзможно, най-малкото поради преяждане.

Синтетичните витамини и мултивитаминови комплекси, за съжаление, не се превърнаха в чудо по този въпрос. В най-добрия случай те не се усвояват, в най-лошия - стават причина за различни заболявания.

Подправките от TianDe оказват благотворен ефект върху цялото тяло. Основното им предимство е високото съдържание на антиоксиданти и бактерицидните им свойства. Те пречистват тялото от токсини, укрепват имунитета, подобряват обмяната на веществата и оказват положително влияние върху нервната система, дори повишават настроението.

Подправките имат невероятна способност да изострят сетивата -  възприемане на вкус, цвят и звук, мирис, подобряване на слуха и зрението.

Ред
Покажи
Килерче за подправки "За лекота в организма", 30 g
Подправката "За лекота в организма" от TianDe  спомагат в борбата със:Симптомите на метаболитния синдром;Ферментация в червата;Също така активните съставки се грижат за нормализирането на храносмилането, регенерирането на лигавиците на стомашно-чревния тракт и работата на жлъчния мехур.О..
Килерче с подправки "Красота и младост"
Отдавна е открито, че растенията ни помагат да запазим здравето, красотата и младостта на тялото. Билките са част от много лекарства и са неразделна част от нашата храна. Използвайки в ежедневното си хранене подправката "Красота и младост" от TianDe, ще направите първата крачка към грижата за по..
Килерче с подправки "Регулатор на солта", 30 г
Солта е най-двусмислената хранителна добавка, която играе огромна роля в живота на хората. Натрия (съдържанието на който в солта е 40%) е включен във всички телесни течности и е необходим за регулиране киселинно-базовия и воден баланс, предава нервни импулси и мускулни контракции. Излишъкът от с..
Килерче с подправки "Свобода на движението", 30g
Всеки трети човек има проблем със ставите, но не всеки знае какво да прави и как да се предпази.   TianDe мисли за здравето на хората и разширява границите! Подправката "Свобода на движението" не само насища ястието с  аромат на билки, но също така се грижи за вашето здраве, ка..
Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)