Турмалинови продукти

В полза на здравето, турмалинът се използва в продължение на хилядолетия, но сега благодарение на специалните технологии за обработка, неговата ефективност е значително усъвършенствана.

Турмалинът е единственият минерал на земята, който има постоянно електромагнитно поле. Това уникално свойство позволява той  да се използва за медицински цели.

При използване на турмалинови продукти, човек чувства приятна топлина, която му позволява да се отпусне, да възстанови силата и да облекчи болката.

Корпорация TianDe предлага няколко продукта с точково прилагане на турмалин: НаколенкиКолан,  ЛакътнициЯка, Мъжко бельо  които са насочени към:

 • Бързо  затопляне на тъканите;
 • Подобряване на местната кръвна и лимфна циркулация;
 • Намаляване на локалното напрежение в ставите;
 • Насърчаване на бързото възстановяване след наранявания и натъртвания;
 • Намаляване на проявата на метеочувствителност;
 • Насърчаване на повишаването на имунитета и издръжливостта на тялото.

Освен всичко това, турмалиновите продукти от TianDe, са:

 • Удобни – вие решавате къде и кога да ги използвате;
 • Лесни - лесни за използване;
 • Приятни - безболезнена и удобна употреба;
 • Ефективни - благоприятния ефект върху тялото се усеща веднага, от първите приложения.

Предназначени са не само за тези, които вече са се сблъсквали с неприятни усещания в ставите, но и за всички, които са в добра физическа форма и се грижат за тялото си всеки ден.

Ако искате утре да получите свобода на движение и дейност, тогава днес трябва да се грижите за здравето на ставите.

Ред
Покажи
Колан с точково прилагане на турмалин
Турмалиновият колан на TianDe е предназначен да възстанови мускулно-скелетната система и по-специално - да реши проблемите, свързани с гръбначния стълб. По време на прилагането на колана, натоварването на гръбначния стълб се намалява чрез отпускане на мускулите на гърба. Премахва диском..
Лакътници с точково прилагане на турмалин, 2 бр
Турмалиновият лакътник на TianDe е просто, удобно оздравително средство, което може да се приложи върху лакътя или китката. Подобрява състоянието при наранявания на китката, навяхване или изкълчване. Възстановява и поддържа ставите след физическо натоварване.Препоръчва се за хора, чиято дейн..
Мъжко памучно бельо с точково нанесен турмалин, 1 бр.
Бельото с точково нанесен турмалин допринася за:Подобряване на местното кръвообращение и елиминиране на застойните явления.Ефективно снабдяване на клетките с кислород и хранителни вещества в зоната на въздействие на турмалина.Локално намаляване на синдрома на болката: микровълните стимулират не..
Мъжко памучно бельо с точково нанесен турмалин, 1 бр.
Бельото с точково нанесен турмалин допринася за:Подобряване на местното кръвообращение и елиминиране на застойните явления.Ефективно снабдяване на клетките с кислород и хранителни вещества в зоната на въздействие на турмалина.Локално намаляване на синдрома на болката: микровълните стимулират нерв..
Наколенки с точково прилагане на турмалин
Наколенките с турмалин  от TianDe са просто и удобно оздравително средство, което помага при увреждане и претоварване на колянната става. Подобряват състоянието при хронична ставна болка, намаляват напрежението в мускулите и осигуряват комфорт при ходене. Възстановяват и поддържат ставите с..
Чорапи с точково нанесен турмалин, 1 чифт
Чорапи с точково нанесен турмалин от TianDe за свобода и комфорт във всяко движение! Чорапите с точково нанесен турмалин се препоръчват за подобряване кръвообращението и лимфната циркулация в краката, да се облекчи състоянието на възпалителни процеси в ставите на краката. Редовното..
Чорапи с точково нанесен турмалин, 1 чифт
Чорапи с точково нанесен турмалин от TianDe за свобода и комфорт във всяко движение! Чорапите с точково нанесен турмалин се препоръчват за подобряване кръвообращението и лимфната циркулация в краката, да се облекчи състоянието на възпалителни процеси в ставите на краката. Редовното..
Яка с точково прилагане на турмалин, 1 бр.
Яката с точково прилагане на турмалин от  TianDe помага за намаляване на напрежението в шийната част на гръбначния стълб и в зоната между гърдите. Облекчава умората, ускорява адаптирането при чести пътувания и полети. Продуктът може да бъде незаменим помощник за отстраняването на у..
Показани са от 1 до 8 от 8 (1 страници)