Функионални храни - Active Life

Продуктите за рационално хранене Active Life на  TianDe  са:

- ЕКСКЛУЗИВНИ - специално разработени рецепти от специалистите на компания TianDe;

- 100% НАТУРАЛНИ - само естествени компоненти в състава;

- ИНОВАТИВНИ - в производството се използват нови технологии и уникални съставки, за запазване  всичките естествени свойства на компонентите.

Направете своя избор в полза на красотата и доброто здраве!

Ред
Покажи
Амарантова каша с елда и гъби шийтаке, 35 g
Защо кашата от зърнени култури се счита за най-добрият вариант за закуска и чудесно начало на деня, идеално ястие за обяд, което дава енергия за целия ден? Всичко е много просто: зърнените култури са богати на фибри, витамини, ценни растителни протеини, „бавни“ въглехидрати и в същото време са д..
Крем супа с броколи, тиква и леща, 25 g
Крем супа с броколи, тиква и леща е най-полезната и вкусна комбинация от зеленчуци и зърнени храни и само 5 минути от вашето време! Тя е идеална за тези, които се грижат за фигурата си!Във  всяка порция има само 28 kcal.Крем супата е направена от 100% натурални продукти и не съдържа ко..
Крем-супа с леща, 250 g
    Уникален продукт на рационалното хранене Active Life. Крем  супа с леща –  просто, удобно, вкусно и полезно! Крем супа с леща от TianDe е източник на растителен протеин, нискокалорична – една порция съдържа 95 kal, а за да я приготвите са ви нужни само няколко мин..
Пектинов кисел с боровинки – подмладяващ
Подмладяващият пектинов кисел със сок от сини и черни боровинки ще ви помогне да върнете часовника назад!Пектиновият кисел е вкусен начин за поддържане на добро храносмилане! Той е здравословна и диетична храна за закуска или допълнение към основното хранене!Без захар, нишесте, подобрители,..
Пектинов кисел с морски зърнастец и ябълка “Баланс” – прочистващ
За да работи тялото ви като часовник!Пектинов кисел със сок от морски зърнастец и ябълка „Баланс“ е създаден, за да може тялото да работи като часовник! Състои се от компоненти, които най-благоприятно влияят върху работата на стомашно-чревния тракт и ви позволяват да се чувствате отлично!Ка..
Протеинов коктейл  Slim Detox Mix – баланс, Active Life, 300 g
Активен пребиотик с аромат на ягоди!Протеиновият коктейл Slim Detox Mix – баланс е незаменим за онези, които трябва да върнат нормалното си тегло, да се изчистят от токсините и шлаките и да подобрят работата на стомашно-чревния си тракт.Шейк Slim Detox Mix е перфектната комбинация от вкус и полз..
Протеинов коктейл Slim Beauty Mix– трансформация, Active Life, 300 g
Протеинов коктейл Slim Beauty Mix – трансформация с вкус на шоколад. Slim Beauty Mix с шоколадов вкус е незаменим за онези, които трябва да върнат нормалното си тегло:- Намалява апетита;- Намалява глада към сладко;- Подпомага топенето на излишните мазнини;- Намаля теглото.Коктейлът съдържа най-вис..
Протеинов коктейл Slim Cardi Mix – кардиотренировка, Active Life, 300 g
Поддръжка на сърцето с вкус на червена боровинка!Протеинов коктейл Slim Cardi Mix има вкус на червена боровинка и е предназначен специално за тези, които трябва да върнат нормалното си тегло и да подкрепят работата на сърдечно – съдовата система. Шейк Slim Cardi Mix е перфектната комбинация..
Протеинов коктейл Slim Hondro Mix – движение, Active Life, 300 g
Протеинов коктейл Slim Hondro Mix с вкус на сладолед е за тези, които трябва да върнат теглото си в норма и да подкрепят ставите. Ставите са тези, които страдат най-много по време на голямо физическо натоварване и наднормено тегло. Шейк Slim Hondro Mix е перфектната комбинация от вкус..
Протеинов микс Ванилия, 200 g
    Протеиновият микс ванилия е иновативен мултифункционален хранителен продукт за поддържане на здравето, корекция на теглото детоксикация на организма. Подходящ за всички възрасти.    Този продукт се основава на балансиран комплекс от естествени комп..
Показани са от 1 до 10 от 10 (1 страници)