Ред
Покажи
Балсам за устни "Pro Botanic" , 4,5 г
През всички сезони устните ни са изложени на атмосферните промени и неблагоприятните външни въздействия. Резултатът -  бледи, сухи, напукани устни.Балсамът за устни "Pro Botanic" е бърза помощ и защита за устните както през зимата, така и през лятото. Благодарение на съдържащите се в него н..
Гел за зъби Течен калций, 120 g
Гел за зъби „Течен калций” от TianDe е за ежедневна грижа за вашите зъбите. Благодарение на уникалната си формула, гелът снема повишената чувствителност на нервните окончания на зъбите, ефективно отстранява зъбния налеп, избелва, предотвратява възникването и развитието на кариес, възстановяв..
Гел за зъби „Натурална бамбукова сол“  120 g
Гел за зъби "Натурална бамбукова сол" от TianDe е профилактичен и възстановяващ гел. Съдържа екстракт от бамбук, благодарение на което ефикасно се бори с възпалението на венците, като предотвратява кървенето им, укрепва зъбите и венците, предотвратява образуването на зъбен камък и появ..
Гел за интимна грижа  InTop, 200 ml
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успокоява и предот..
Гел за интимна грижа  InTop, 8 ml
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки. Мини формат.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успок..
Дамски превръзки за критични нощи "Енергия на билките",  8 бр.
Превръзките за критични нощи „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камба..
Дамски превръзки с билки  "Нефритена свежест"  нощни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те осигуряват не само комфорт и спокоен сън, но и защита от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те не просто пазят бельото чисто, но и защитават жената от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Детска гел-паста „Prodental Junior“, 50 g
Гел-пастата за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е специално разработена за деца.Тя съдържа активни съставки, в „детска“ доза, съобразени с характеристиките на устната кухина на детето. Гел-пастата осигурява нежно и ефективно почистване на емайла, благодарение на мек полиращ абразив от ново ..
Детска гъба - ръкавичка Baby Bambo/ Бейби Бамбо
    Детската гъба ръкавичка Baby Bambo от Tiande е изработена от високотехнологични полиестерни влакна. Този материал внимателно почиства кожата на детето, без да го травмира. Благодарение на специалното тъкане на влакната, гъбата перфектно пени всякакви препарати. По време на..
Детска четка за зъби ProDental Junior
Четката за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е разработена специално за деца.Вместо обичайните снопчетата почистващи влакна по нея има пластмасови власинки, изработени от иновативен полимер найлон-611. Неговото качество и безопасност са оценени с CIR (Cosmetic Ingredient Rewiev) – група неза..
Детски балсам за устни "Дъвка", 4, 2 g
На децата са нужни специални продукти, възможно по-естествени и безопасни, съобразени изцяло с техните нужди и желания. Детски балсам за устни "Дъвка" е безопасен, нежен, универсален -  подходящ както за момичета, така и за момчета.Благодарение на добре подбраните съставки, балсамът отл..
Детски балсам за устни "Малинов сорбет", 4, 2 g
Детски балсам за устни "Малинов сорбет" е създаден специално за малки принцеси. Благодарение на добре подбраните съставки, балсамът безопасно и нежно омекотява, подхранва и овлажнява детска кожа. Едновременно с това предпазва кожата от вятър, слънце, студ и други отрицателни влияния на околната..
Ежедневна превръзка с екстракт от алое вера „Нефритена свежест“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка с екстракт от Алое Вера "Нефритена свежест" от TianDe е лечебно-профилактичен фитокомпрес на основата на билки и етерични масла.Ежедневен комфорт в индивидуална опаковка! Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фиток..
Ежедневна хигиенична превръзка «Нежна грижа» 1 бр.
Превръзките „Нежна грижа“ от  TianDe са създадени по рецепта на традиционната китайска медицина и работят на принципа на сухия компрес.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Кит..
Ежедневни дамски превръзки с билки и аниони "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски билкови превръзки с аниони "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки. Това не са обикновени ежедневни превръзки - те са уникални хигиенни продукти с вграден анионен чип за максимален комфорт и отлично самочувствие! Деликатни и нежни, превръзките прилепват перф..
Ежедневни дамски превръзки с билки „Нефритена свежест“, 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се и спортуващи дами. Превръзките са не само сре..
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от Алое "Нефритена свежест" от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фитокомпозиция от 19 билки: масло от черен пипер, екстракти..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на билките“, 20 бр.
Превръзките „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска ангелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камбанка, борнеол, ..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на живота“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка „Енергия на живота“ от TianDe -Уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, полз..
Показани са от 1 до 20 от 50 (3 страници)