Хигиена за деца


Ред
Покажи
Балсам за устни "Pro Botanic" , 4,5 г
През всички сезони устните ни са изложени на атмосферните промени и неблагоприятните външни въздействия. Резултатът -  бледи, сухи, напукани устни.Балсамът за устни "Pro Botanic" е бърза помощ и защита за устните както през зимата, така и през лятото. Благодарение на съдържащите се в него н..
Детска гел-паста „Prodental Junior“, 50 g
Гел-пастата за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е специално разработена за деца.Тя съдържа активни съставки, в „детска“ доза, съобразени с характеристиките на устната кухина на детето. Гел-пастата осигурява нежно и ефективно почистване на емайла, благодарение на мек полиращ абразив от ново ..
Детска гъба - ръкавичка Baby Bambo/ Бейби Бамбо
    Детската гъба ръкавичка Baby Bambo от Tiande е изработена от високотехнологични полиестерни влакна. Този материал внимателно почиства кожата на детето, без да го травмира. Благодарение на специалното тъкане на влакната, гъбата перфектно пени всякакви препарати. По време на..
Детска четка за зъби ProDental Junior
Четката за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е разработена специално за деца.Вместо обичайните снопчетата почистващи влакна по нея има пластмасови власинки, изработени от иновативен полимер найлон-611. Неговото качество и безопасност са оценени с CIR (Cosmetic Ingredient Rewiev) – група неза..
Детски балсам за устни "Дъвка", 4, 2 g
На децата са нужни специални продукти, възможно по-естествени и безопасни, съобразени изцяло с техните нужди и желания. Детски балсам за устни "Дъвка" е безопасен, нежен, универсален -  подходящ както за момичета, така и за момчета.Благодарение на добре подбраните съставки, балсамът отл..
Детски балсам за устни "Малинов сорбет", 4, 2 g
Детски балсам за устни "Малинов сорбет" е създаден специално за малки принцеси. Благодарение на добре подбраните съставки, балсамът безопасно и нежно омекотява, подхранва и овлажнява детска кожа. Едновременно с това предпазва кожата от вятър, слънце, студ и други отрицателни влияния на околната..
Защитен детски крем за тяло „Baby Bamboo“, 50 g
Защитен детски крем „Бейби Бамбо“ комбинира в едно всички видове детски кремове – подхранващ, овлажняващ, защитен и противовъзпалителен. Той ще се грижи за кожата на детето ви още от първите дни на живота му. Благодарение на естествените съставки, детският крем е отлична грижа за нежната и чувств..
Шампоан на основата на сапунен орех, Eco Sphere, 300 ml
Шампоанът на основата на сапунен орех Eco Sphere на TianDe - Уникален 99,9 % натурален състав.Справя се с пърхот, укрепва косъма по цялата му дължина, прави косата лъскава и пищна. Основа на шампоана е веществото сапонин, което се съдържа в обвивката на плода на сапуненото д..
Шампоан-гел за коса и тяло Baby Bambo, 250 g
Шампоан-гел за коса и тяло "Baby Bambo" от TianDe - универсално почистващо средство за къпане на детето. Грижи за бебето без компромиси!Това е деликатен шампоан, който нежно почиства косата, не предизвиква дразнене и се отмива добре. Включения набор от естествени кондициониращи вещест..
Показани са от 1 до 9 от 9 (1 страници)