За дома - Eco Sphere

Eco Sphereса еко продукти, с изцяло природно съдържание, предпазващи както здравето на човек, така и екологичното равновесие на планетата. Отлична алтернатива за хора с чувствителна или алергична кожа. 

Ред
Покажи
Експрес кърпа за почистване на стъкло
Експрес кърпа за почистване на стъкло осигурява чистота и блясък с едно докосване!Кърпите Master Class са модерен подход за почистване и хигиена на дома! Всяка от тях има уникални свойства и свое предназначение, но ги обединява тяхната ефективност и блестящ резултат.Експрес кърпа за почистване на..
Измиващо средство за съдове на основата на сапунени орехи, Eco Sphere, 500 ml
Измиващо средство на основата на сапунен орех  Eco Sphere от TianDe – естествен, безопасен препарат за почистване.  Истинска находка за хора, страдащи от кожни болести и алергии, измиващото средство ефективно отстранява замърсявания от различен произход, дори и в студена..
Кърпа скрепер за почистване Тианде 2 в 1
Кърпа скрепер за почистване 2 в 1 – Чистота и блясък без усилия и петна във вашия дом!Искате ли да възстановите чистотата в дома си за минимум време и физически разходи?Кърпа скрепер за почистване е универсалната двустранна кърпа –  дует, който бързо и лесно ще ви помогне да се справите с д..
Натурална гъба за измиване "Kоняку", 1 бр.
Натурална гъба за измиване "Kоняку",  Eco Sphere от TianDe  прекрасно почиства, хидратира и полира кожата, дори без използването на специални почистващи средства.Подходяща за използване при чувствителна кожа, псориазис и др.Гъбата "Коняку"   -  действие с ефективнос..
Почистваща кърпа PROFI
Почистваща кърпа PROFI - за комплексно почистване от микрофибър!Модерен подход за почистване!Омръзна ли ви да отделяте много време и усилия за почистване? Имаме решение!Кърпите Master Class са модерен подход за почистване и хигиена на дома! Всяка от тях има уникални свойства и свое предназ..
Турмалинови екосфери за пране, EcoSphere   2 бр.
Турмалиновите сфери за пране, Eco Sphere са иновативна технология за безопасно, икономично, хипоалергенно, екологично пране. Чистота на друга цена. Прането вече може да бъде безопасно! Без вредни химикали. В замяна на химическия метод на пране,  TianDe предлага физически..
Sale
Шампоан на основата на сапунен орех, Eco Sphere, 300 ml
Шампоанът на основата на сапунен орех Eco Sphere на TianDe - Уникален 99,9 % натурален състав.Справя се с пърхот, укрепва косъма по цялата му дължина, прави косата лъскава и пищна. Основа на шампоана е веществото сапонин, което се съдържа в обвивката на плода на сапуненото д..
Показани са от 1 до 7 от 7 (1 страници)