Хигиена за уста


Ред
Покажи
Гел за зъби Течен калций, 120 g
Гел за зъби „Течен калций” от TianDe е за ежедневна грижа за вашите зъбите. Благодарение на уникалната си формула, гелът снема повишената чувствителност на нервните окончания на зъбите, ефективно отстранява зъбния налеп, избелва, предотвратява възникването и развитието на кариес, възстановяв..
Гел за зъби „Натурална бамбукова сол“  120 g
Гел за зъби "Натурална бамбукова сол" от TianDe е профилактичен и възстановяващ гел. Съдържа екстракт от бамбук, благодарение на което ефикасно се бори с възпалението на венците, като предотвратява кървенето им, укрепва зъбите и венците, предотвратява образуването на зъбен камък и появ..
Детска гел-паста „Prodental Junior“, 50 g
Гел-пастата за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е специално разработена за деца.Тя съдържа активни съставки, в „детска“ доза, съобразени с характеристиките на устната кухина на детето. Гел-пастата осигурява нежно и ефективно почистване на емайла, благодарение на мек полиращ абразив от ново ..
Детска четка за зъби ProDental Junior
Четката за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е разработена специално за деца.Вместо обичайните снопчетата почистващи влакна по нея има пластмасови власинки, изработени от иновативен полимер найлон-611. Неговото качество и безопасност са оценени с CIR (Cosmetic Ingredient Rewiev) – група неза..
Избелваща фитопаста с активен въглен, 75 ml,  Dr.Taiga
Избелващата фитопаста с активен въглен "Dr. Taiga" има богат черен цвят и зъбите ви ще станат с естествена белота, в резултат на редовното и приложение.Благодарение на активния въглен и другите компоненти в състава, пастата:  Деликатно почиства зъбите, връща белотата на емайла;Помага да се..
Комплексна фитопаста за зъби Dr.Taiga, 75 ml
Комплексната фитопаста за зъби "Dr. Taiga" е създадена на базата на естествен каолин и екстракти от растения от тайгата. Тя ще помогне на зъбите ви да останат здрави, а също така ще реши проблемите с венците.Комплексната фитопаста:Предотвратява проблеми с венците и поява..
Sale
Комплект за устната хигиена
Купи Комплексна фитопаста за зъби Dr.TaigaВЗЕМИ ПОДАРЪК Четка за зъби “ Продентал“Безплатна доставка при поръчка над 50 лв. ..
Паста за зъби "Зелен чай и женшен Санчи" 120 g
Паста за зъби "Зелен чай и женшен Санчи" от  TianDe осигурява цялостна грижа за устната кухина: почиства плаката, грижи се за здравето на венците, осигурява профилактика на кариес. Предпазва от натрупване на зъбен камък. Носи свеж дъх през целия ден. Пастата за зъби съдържа естествен..
Паста за зъби Extra White PRO, 60 g
Паста за зъби Extra White PRO от TianDe. БЕЗ ПАРПАБЕНИ И ОКИСЛИТЕЛИ. Не всички избелващи пасти са полезни. Почти всички методи за избелване имат отрицателно въздействие върху зъбния емайл и постепенно го увреждат, дори унищожават. TianDe разработи уникална нова избелваща паста за зъ..
Паста за зъби „Естествени океански перли“ , 120 g
Пастата за зъби „Естествени океански перли“ от TianDe се справя отлично с избелването на зъбите, без да уврежда емайла, като същевременно ги насища с минерали. Пастата за зъби „Естествени океански перли“ премахва пигментните петна, възстановява естествената белота без избелване на зъбн..
Паста за зъби „Продентал”, 120 g
Паста за зъби "ProDental" от  TianDe не е само паста за зъби, а цял комплекс за хигиена на устната кухина.  Кафява на цвят, пастата за зъби „Продентал”, нормализира киселинно-алкалното равновесие в устата, ефективно премахва плаката върху зъбите, активира метаболитните процеси ..
Sale
Фито-вода за уста Dr. Taiga, 250 ml
След всяко хранене микроскопични остатъци от храна остават между зъбите и патогенните бактерии започват да се размножават в устата. В резултат на това - лош дъх, периодично възпаление на венците и развитие на кариес. Всичко това може да бъде предотвратено чрез едно просто действие – из..
Sale
Фитоспрей с прополис за уста, Dr. Taiga, 50 ml
Фитоспрей с прополис  "Dr. Taiga" се бори с причината за неприятната миризма и проблеми в устната кухина, т.е. с бактериите. Не маскира проблема, а ден след ден подобрява състоянието на венците и лигавицата на устната кухина. Спреят работи ефективно поради високото съдъ..
Четка за зъби "Бамбуков въглен", 1 бр.
Четка за зъби "Бамбуков въглен" е „интелигентен“ аксесоар за белоснежна усмивка.С течение на времето, поради кафе, чай и лоши навици, дори естествено белите зъби могат да придобият неприятно жълтеникав оттенък.Четката за зъби "Бамбуков въглен" със супер тънки власинки, обработени с бамбуков въгл..
Четка за зъби “ Продентал“
Четката за зъби "ProDental" от  TianDe е продукт на нанотехнологиите. Тя се грижи за комплексното почистване на устната кухина – ергономичната й форма осигурява комфортно използване на четката, правилно и сигурно прилягане в ръката. Четката за зъби „Продентал“ почиства зъбите, венци..
Показани са от 1 до 15 от 15 (1 страници)