Интимна хигиена


Ред
Покажи
Гел за интимна грижа  InTop, 200 ml
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успокоява и предот..
Гел за интимна грижа  InTop, 8 ml
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки. Мини формат.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успок..
Дамски превръзки за критични дни „Енергия на билките“, 8 бр.
Превръзките за критични дни "Енергия на билките" от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Кн..
Дамски превръзки за критични нощи "Енергия на билките",  8 бр.
Превръзките за критични нощи „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камба..
Дамски превръзки с билки  "Нефритена свежест"  нощни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те осигуряват не само комфорт и спокоен сън, но и защита от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер, 10 бр.
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те не просто пазят бельото чисто, но и защитават жената от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
Ежедневна превръзка с екстракт от алое вера „Нефритена свежест“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка с екстракт от Алое Вера "Нефритена свежест" от TianDe е лечебно-профилактичен фитокомпрес на основата на билки и етерични масла.Ежедневен комфорт в индивидуална опаковка! Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фиток..
Ежедневна хигиенична превръзка «Нежна грижа» 1 бр.
Превръзките „Нежна грижа“ от  TianDe са създадени по рецепта на традиционната китайска медицина и работят на принципа на сухия компрес.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Кит..
Ежедневни дамски превръзки с билки и аниони "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски билкови превръзки с аниони "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки. Това не са обикновени ежедневни превръзки - те са уникални хигиенни продукти с вграден анионен чип за максимален комфорт и отлично самочувствие! Деликатни и нежни, превръзките прилепват перф..
Ежедневни дамски превръзки с билки „Нефритена свежест“, 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се и спортуващи дами. Превръзките са не само сре..
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от алое "Нефритена свежест", 20 бр.
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от Алое "Нефритена свежест" от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фитокомпозиция от 19 билки: масло от черен пипер, екстракти..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на билките“, 20 бр.
Превръзките „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска ангелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камбанка, борнеол, ..
Ежедневни дамски превръзки „Енергия на живота“, 1 бр.
Ежедневна дамска превръзка „Енергия на живота“ от TianDe -Уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, полз..
Интимен гел за жени "Volupta +"
Интимен гел „Volupta +“ от  TianDe има натурален състав и въздейства на природните механизми на сексуална възбуда.  Повишава сексуалното желание. Стимулира оргазма при жени, които имат трудности в постигането му. Ускорява настъпването на оргазма и го прави по-ярко, по-дълбоко..
Нежен гел за деликатна грижа, 360 ml
Деликатните участъци от тялото изискват деликатната грижа. Нежен гел за деликатна грижа серия Altai Sacral от TianDe меко почиства, ефективно омекотява и овлажнява кожата, осигурява усещане за свежест и неутрализира неприятната миризма.  Подходящ за ежедневна употреба за ..
Превръзки със сребро, ежедневни супертънки In Top, 20 бр.
Ежедневни превръзки със сребро In Top са не просто хигиенични превръзки, но и ефективен помощник, който има много полезни свойства.  Благодарение на вградения сребърен чип, превръзките осигуряват комфорт и защита през целия ден. Предимства на превръзките със сребро In Top:·    &nbs..
Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест", 25 бр.
Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки  „Нефритена свежест“ от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Деликатни и нежни, превръзките прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се ..
Показани са от 1 до 17 от 17 (1 страници)