Menu
Your Cart

Консултант на TianDe

АКО ИСКАТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СВОЯ ЖИВОТ, ТОВА Е ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВАС!

Ако желаете:

ü да печелите допълнителен доход или да развивате собствен бизнес;

ü да работите в позитивна атмосфера, с  амбициозни колеги;

ü да получавате високи доходи, обвързани с личните ви резултати.

ü да се развивате и самоусъвършенствате.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ! 

Консултантите на TianDe използват допълнителни привилегии.

1. Купувате продуктите на TianDe с 35 % отстъпка от каталожната им цена за ваше лично ползване! Печелите от отстъпката. Отстъпката е постоянна, няма изисквания за минимална покупка. Купувате това, което Ви харесва и в количество избрано от Вас.

2. Продавате козметичните продукти на TianDe на каталожната им цена. Печелите от разликата! Също няма изисквания към вас за това кога и колко да работите. Вие сами избирате! Но както е във всеки бизнес, по-големият оборот води до по-голяма печалба.

3. Привличате нови консултанти и изграждате собствена дистрибуторска мрежа, от която ще печелите от 5% до 37% допълнителен бонус - в зависимост месечните продажби на вашия екип. Сами избирате с кого да работите!

4. Можете да спечелите допълнителни от 5% до 23%, които не се влияят от горните точки, ако създадете свой дистрибуторски център - склад и представителство на компанията във вашия град.

5. Допълнителни стимули за най-успешните представители, под формата на парични премии и награди (автомобили, екскурзии, лаптопи).

Ако идеята Ви харесва и желаете да се включите в нашия екип на TianDe, свържете се с нас на tiandeyambol@gmail.com  или се обадете на  +359 894660492

Може да използвате и формата за  Контактс нас!

Ако вече сте консултант на компанията и желаете да поръчате, при поръчка в полето "Добавете пояснения или указания към поръчката си", отбележете Вашият ИД номер, за да ползвате отстъпката си.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ПЪТ С TianDe!

Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.