Menu
Your Cart

Подправки

Подправки

Килерчета с подправки TianDe - Комплект за първа помощ в кухнята!

ИНОВАТИВНИ продукти, създадени от изключителните рецепти на  TianDe и произведени с нови технологии, които запазват цялото предимство на природата в продукта!  

ЕДИНСТВЕНИ - БЕЗ АНАЛОГ на пазара за полезни хранителни продукти!

100 % НАТУРАЛНИ, в състава само природни продукти!

БЕЗ ГМО И ГЛУТЕН - Билките, които са част от подправките, растат в екологично чистите степи и планински долини на Алтай.

ЛЕСНИ И КОМФОРТНИ за употреба!

Представете си един рафт с подправки във вашата кухня. Има: сол, дафинови листа, пипер ... и сега можете да поставите "красота", "свобода на движение", "младост" и т.н. Звучи магически, но това е истинско.

Полезните подправки на TianDe позволяват да си набавим необходимите витамини и микроелементи, без да си променяме обичайното хранене или диета. Те могат да се добавят като обикновени подправки към ястие, без да изискват допълнителни усилия и анализ на продуктите.

Историята на използването на подправки е толкова древна, колкото и историята на човечеството. Подправките са били първите лекарства при хората! Те са в състояние не само да подобрят вкуса на храната, но и да я превърнат в лекарство. Съвременната медицина знае, че повечето подправки съдържат сложни биохимични съединения - биологично активни вещества с най-широк спектър на действие.

Плодове, зеленчуци, риба, месо, ядки ... Всички натурални продукти са богати на витамини и микроелементи. Но, за съжаление, в света няма продукт, който да включва всички полезни и необходими за организма микроелементи в дневната ни доза храна. За да получи тялото ни всички необходими витамини и микроелементи трябва да се яде денонощно. Това обаче е невъзможно, най-малкото поради преяждане.

Синтетичните витамини и мултивитаминови комплекси, за съжаление, не се превърнаха в чудо по този въпрос. В най-добрия случай те не се усвояват, в най-лошия - стават причина за различни заболявания.

Подправките от TianDe оказват благотворен ефект върху цялото тяло. Основното им предимство е високото съдържание на антиоксиданти и бактерицидните им свойства. Те пречистват тялото от токсини, укрепват имунитета, подобряват обмяната на веществата и оказват положително влияние върху нервната система, дори повишават настроението.

Подправките имат невероятна способност да изострят сетивата -  възприемане на вкус, цвят и звук, мирис, подобряване на слуха и зрението.

Няма добавени продукти в тази категория.

Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.