Menu
Your Cart

Vita Derm

Vita Derm
Brand: TianDe
Възстановяващ тонер за лице Vita Derm - това е незаменим продукт за грижа след почистване. Не го бъркайте с тоник! За разлика от тоника, тонерът е пълноценен овлажнител, който „проправя пътя“ за по-плътната текстура на крема и засилва последващото му действие. Тонерът Vi..
46,20 лв.
Дан. основа: 46,20 лв.
Екстра балсам за устни “Vita derm”, 4,2 г
НОВ
Brand: TianDe
Екстра балсам за устни "Vita derm" е специален хигиенен продукт за целенасочено действие срещу проблеми по устните. Балсамът предпазва от инфекции и вируси  и ускорява борбата с техните последици. Тези, които са се сблъсквали с проблеми на устните, които винаги се появяват в неподходящо вр..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Регенериращ и защитен крем за лице Vita Derm, 50 g
НОВ
Brand: TianDe
Регенериращ и защитен крем за лице Vita Derm - Защитете кожата си от HEV-излъчването и "цифровото стареене"!Колко често използвате вашия смартфон, таблет или компютър? Със сигурност често ...Учените са открили, че всички монитори, екрани и дори енергоспестяващи лампи излъчват синя светлина, която..
57,90 лв.
Дан. основа: 57,90 лв.
Регенериращ и защитен флуид за лице Vita Derm, 110 ml
НОВ
Brand: TianDe
Регенериращ и защитен флуид за лице Vita Derm – “Презареждане” за кожата без признаци на умора и стрес!“В съвременния свят не можем да си позволим да изоставим компютрите и смартфоните. Те са винаги с нас …Учените обаче откриха, че екраните на лаптопи, таблети и телефони, дори енергоспестяващ..
57,90 лв.
Дан. основа: 57,90 лв.
Brand: TianDe
Успокояващ и защитен крем за лице  Vita Derm е създаден специално за защита и възстановяване на чувствителната кожа, която е чувствителна към околната среда или е станала чувствителна в съвременните градски условия.Серията Vita Derm е истински билков щит за кожа, която е чувствителна към околн..
55,80 лв.
Дан. основа: 55,80 лв.
Brand: TianDe
Успокояващ крем за клепачи Vita Derm – Билков щит за най-чувствителните зони от лицето – клепачите!Кожата около очите е естествено чувствителна и уязвима. Първо, тя е много тънка и деликатна, второ, изражението на лицето създава допълнителна тежест за кожата около очите. Жените прила гат грим и р..
42,70 лв.
Дан. основа: 42,70 лв.
Brand: TianDe
Успокояваща почистваща пяна за лице „Vita Derm“ – почистване от ново поколение!Първата стъпка на почистването на лицето  - измиване - трябва да бъде особено нежна! Често поради неправилно измиване, кожата става свръхчувствителна. Успокояваща почистваща пяна за лице „Vita Derm“ е ново ни..
46,20 лв.
Дан. основа: 46,20 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.