Menu
Your Cart

EcoDeViva

EcoDeViva
Гел за деликатна грижа с билкови екстракти,  360 гр. Гел за деликатна грижа с билкови екстракти,  360 гр.
НОВ
Brand: TianDe
Гел за деликатна грижа с билкови екстракти - природна защита за женското здраве!Природата е красива и многолика, именно тя вдъхнови корпорация TianDe да създаде гел за деликатна грижа, базиран на билкови екстракти, който има благоприятен ефект върху здравето на жените. Специалистите на компанията са..
25,70 лв.
Дан. основа: 25,70 лв.
Двустранна кърпа за под Тианде Двустранна кърпа за под Тианде
НОВ
Brand: TianDe
Двустранна кърпа за под Тианде – чистота и блясък в дома, без усилия и следи!Бързо, ефективно и без усилие –  ще бъде почистването с помощта на фирмената кърпа за под Тианде! Изработена е от съвременен висококачествен материал – супер микрофибър, който е невероятно издръжлив и абсорбиращ, еф..
39,80 лв.
Дан. основа: 39,80 лв.
Домакинска кърпа за съдове и прибори Тианде Домакинска кърпа за съдове и прибори Тианде
НОВ
Brand: TianDe
Домакинска кърпа за съдове и прибори ще улесни живота на всяка домакиня! Осигурява измиване без химия, храна без вреда!Двустранната кърпа за миене на съдове от колекцията EcoDeViva на Тианде е за тези, които се грижат не само за външния  вид на своите прибори за хранене, но и за здраве..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Експрес кърпа за почистване на стъкло Експрес кърпа за почистване на стъкло
НОВ
Brand: TianDe
Експрес кърпа за почистване на стъкло осигурява чистота и блясък с едно докосване!Кърпите Master Class са модерен подход за почистване и хигиена на дома! Всяка от тях има уникални свойства и свое предназначение, но ги обединява тяхната ефективност и блестящ резултат.Експрес кърпа за почистване на..
22,60 лв.
Дан. основа: 22,60 лв.
Кърпа за оптика и екрани Тианде, 1 бр. Кърпа за оптика и екрани Тианде, 1 бр.
НОВ
Brand: TianDe
Кърпа за оптика и екрани Тианде – незабавно почистване на най-“взискателните” повърхности без да оставя следи, мъх и драскотини!Всички ежедневно използваме очила, смартфони, таблети, лаптопи, камери … И всеки се е сблъсквал с проблема за почистването им – прах, пръстови отпечатъци, мъх и петна...
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Кърпа скрепер за почистване Тианде 2 в 1
НОВ
Brand: TianDe
Кърпа скрепер за почистване 2 в 1 – Чистота и блясък без усилия и петна във вашия дом!Искате ли да възстановите чистотата в дома си за минимум време и физически разходи?Кърпа скрепер за почистване е универсалната двустранна кърпа –  дует, който бързо и лесно ще ви помогне да се справите с д..
18,30 лв.
Дан. основа: 18,30 лв.
Лепенки против акне и пъпки Тианде
НОВ
Brand: TianDe
Лепенки против акне и пъпки Тианде – Локално експресно действие срещу акне!Ако имате склонна към възпаление и образуване на пъпки кожа, използвайте Пластири против акне и пъпки от колекцията EcoDeViva на компания Тианде! Те са нов експресен метод в борбата с акнето!Лепенки против акне и пъпки Т..
18,30 лв.
Дан. основа: 18,30 лв.
Почистваща кърпа PROFI Почистваща кърпа PROFI
НОВ
Brand: TianDe
Почистваща кърпа PROFI - за комплексно почистване от микрофибър!Модерен подход за почистване!Омръзна ли ви да отделяте много време и усилия за почистване? Имаме решение!Кърпите Master Class са модерен подход за почистване и хигиена на дома! Всяка от тях има уникални свойства и свое предназ..
19,10 лв.
Дан. основа: 19,10 лв.
Универсален перилен препарат за бели и цветни тъкани, EcoDeViva
НОВ
Brand: TianDe
Универсален перилен препарат Тианде за екологично изпиране: безопасно за хората и планетата! Особено подходящ за хора с чувствителна кожа и алергии!Перилен препарат Тианде EcoDeViva за бели и цветни тъкани е средство “3 в 1”. Предназначен е за изпиране на цветни и бели тъкани, не изисква използв..
32,20 лв.
Дан. основа: 32,20 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.