БИЗНЕС

TianDe е бързо развиваща се международна компания, която предлага продукция на супермаркет. Всички продукти са с естествени лечебни съставки и притежава всички сертификати за качество на световно ниво (GMP & ISO 9001).

Ефекта от използването на продуктите се вижда почти мигновено, а цените са по-ниски от същият клас продукти, предлагани на пазара.

Ако искате да промените своя живот, това е една възможност за Вас. 

Ако търсите нови възможности за реализиране на Вашите мечти, ако обичате да помагате и в същото време да печелите добри доходи, ако искате да реализирате своя предприемачески талант, да имате международен бизнес в 38 държави, да откривате нови хоризонти, да общувате с успешни и позитивни хора - Ние ще Ви помогнем!Уникалният бизнес модел на TianDe International Corporation няма аналог и обединява предимствата на различните начини за правене на бизнес - традиционни (франчайз) и директни продажби.

Корпорация TianDe предлага три форми на партньорство, а Вие имате право да избирате формата за максимална полза.

1. Интелигентен купувач! Купувайте продукти на TianDe за Вас и Вашето семейство с % отстъпка. Така ползвате, високо качествена продукция и в същото време спестявате от отстъпката. Купувате това, което Ви харесва и в количество избрано от Вас.

Този модел е предназначен за хора, които предпочитат продукти, отговарящи на оптималните изисквания за качество. Приемливата цена на стоките, отличното качество и обслужване - това е, което интелигентните купувачи оценяват! След като сте в партньорство с нас по този модел, имате възможност да закупите продукти TianDe с отстъпка от 35%.

2. Консултант по красота и здраве или Бизнес партньор! Печелете от продажбите добри и атрактивни допълнителни доходи по нестандартен начин. Продавате козметичните продукти на TianDe на каталожната им цена. Печелите от разликата!

Този модел е предназначен за тези, които често купуват продукти на TianDe, а също така разказват за това на своите приятели или познати, които от своя страна ценят и използват козметиката ни. Поканете хора и им разкажете за продуктите и бизнеса на TianDe. Така можете да получите допълнителни бонуси от 5% до 37% и да имате собствен международен бизнес с минимум инвестиции.

3. Система франчайзинг –  откривате магазин - бутик „TianDe“.

Този модел е предназначен за онези, които се интересуват от откриването на собствен бизнес (магазин-складов център).

За тези, които искат да създадат свой собствен бизнес, TianDe поема всички организационни трудности, а началната инвестиция е минимална. Образно казано, вие получавате бизнес система под ключ – готова и отработена. Вашите рискове са сведени до минимум. Компанията ви предоставя продуктите с известния търговски знак, гарантирана система от доставки, както и пълен достъп до база знания. Осигурено е  професионално обучение, даващо възможност на начинаещите бързо да овладеят основите на бизнеса и да повторят успеха на лидерите в позитивно обкръжение.

Вашата задача е, използвайки готовите ресурси, да изградите свой собствен бизнес при пълна подкрепа от професионалисти.  С компания TianDe Вие може да сте уверени в успеха! И ако след време пасивните доходи идват сами, то в началото е необходимо да се потрудим.

   Ако идеята Ви харесва и искате да опитате, започнете още днес!

   Свържете се с нас на e-mail dianacomers91@abv.bg или на тел. +359 895 700837

 

Няма добавени продукти в тази категория.