Menu
Your Cart

Фитопластир за тяло "Jian Кang" - 5 бр.

Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
до 2-3 дни
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
Фитопластир за тяло "Jian Кang" - 5 бр.
12,30 лв.
Дан. основа: 12,30 лв.
  • Stock: до 2-3 дни
  • Model: 30117
  • SKU: 30117
  • UPC: 30117

Фитопластирът за тяло "Jian Кang" от TianDe има противовъзпалително действие, увеличава количеството движение в ставите и намалява болката. Фитопластирът за тяло "Jian Кang" се препоръчва при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат. Ползването на пластирите не е противопоказно при активно спортуващите и занимаващите се с фитнес хора.

Фитопластирите, могат да се използват самостоятелно или в състава на цялостна терапия срещу заболяванията на опорно-двигателния апарат. Могат също така да се ползват и за моментно облекчаване на симптомите и за цялостна продължителна терапия.

Когато болката е предимно през деня и се усилва при работа, движения и действия се препоръчва фитопластира "Wutong", а за вечер е подходящ фитопластира с противовъзпалително действие “Янканг”. При остри болки, които се усилват вечер се препоръчва "Wutong" и при продължителни във времето дневни болки – противоположният вариант “Янканг”.

При комплексно лечение с масажи, физиотерапия, физически и натоварващи упражнения, йога и др., пластирите  увеличават своята ефективност и ефекта на цялостната терапия.

Активни съставки:  Ефедра, корен от Китайска пищялка, канелено масло, ментол, ангелика, екстракт от женшен, камфор, дървесна смола (канифол), каучук, ланолин, цинков оксид и др.

Състав: Ephedra Stems, Ginqer Root, Chinese Anqelica Root, Chinese Herd Sanchi, Cinnamon Oil, Camphor, Menthol, Rubber, Rosin, Lanolin, Petrolatum, Zinc Oxide.

Начин на употреба: Изрежете част от пластира и залепете на мястото на болката. Кожата трябва да е чиста и суха. Пластирът престоява от 8 до 12 часа. След 3-8 часа можете да повторите процедурата. Препоръчителният курс се избира индивидуално, приблизителната продължителност на курса е 20-25 дни.

За нуждите на Вашето Здраве разгледайте Пластири и фитопач от TianDe.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.