Марка TianDe
Модел 90188
Наличност 1
18,30 лв.

Кърпа скрепер за почистване 2 в 1 – Чистота и блясък без усилия и петна във вашия дом!

Искате ли да възстановите чистотата в дома си за минимум време и физически разходи?

Кърпа скрепер за почистване е универсалната двустранна кърпа –  дует, който бързо и лесно ще ви помогне да се справите с домакинската работа.

Меката страна на кърпа скрепер за почистване е от микрофибър. Предназначена е за почистване на всякакви повърхности от замърсявания, прах и мазнини: общо почистване (прах, мръсотия, мебели, стени, уреди, врати, первази на прозорците).

Твърдата страна на кърпата е скрепер, който комбинира абсорбиращ слой и здрави, но еластични ребра за почистване. Предназначена е за премахване на особено упорити замърсявания. Ако е необходимо да почистите упорити, устойчиви петна, тогава използвайте страната на скрабера. Твърдите люспи почистват мръсотията, като същевременно не надраскват повърхността, събират мръсотия и я задържат сигурно.

Специалното изплитане на кърпата ще ви помогне с почистването както в кухнята, така и в хола, и банята:

събира мръсотия, абсорбира влагата;

не оставя петна;

почиства и без специални препарати;

има дълъг експлоатационен живот.

Приложение: За да почистите всяка повърхност от замърсявания, прах, мазнини и др., избършете я с меката страна на кърпата. Отстранявайте упоритите замърсявания със скрабера. Използвайте почистващ препарат, ако е необходимо. Изпирайте кърпата отделно от други тъкани. Не гладете, изсушавайте по естествен начин.

Вижте и другите Еко продукти за дома на Тианде.

Напишете отзив

Вашето име


Вашият отзив Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг Лош           Добър