Балсами за устни


Ред
Покажи
Балсам за омекотяване на устни Fucoidan, 10 g
Балсам за устни с  Fucoidan от  TianDe за меки, кадифени и влажни устни!Балсамът великолепно омекотява устните, както и всякакви загрубели участъци на кожата – лакти и пети. Той е надеждна защита срещу вредните въздействия на околната среда, предотвр..
Балсам за устни "Pro Botanic" , 4,5 г
През всички сезони устните ни са изложени на атмосферните промени и неблагоприятните външни въздействия. Резултатът -  бледи, сухи, напукани устни.Балсамът за устни "Pro Botanic" е бърза помощ и защита за устните както през зимата, така и през лятото. Благодарение на съдържащите се в него н..
Детски балсам за устни "Дъвка", 4, 2 g
На децата са нужни специални продукти, възможно по-естествени и безопасни, съобразени изцяло с техните нужди и желания. Детски балсам за устни "Дъвка" е безопасен, нежен, универсален -  подходящ както за момичета, така и за момчета.Благодарение на добре подбраните съставки, балсамът отл..
Детски балсам за устни "Малинов сорбет", 4, 2 g
Детски балсам за устни "Малинов сорбет" е създаден специално за малки принцеси. Благодарение на добре подбраните съставки, балсамът безопасно и нежно омекотява, подхранва и овлажнява детска кожа. Едновременно с това предпазва кожата от вятър, слънце, студ и други отрицателни влияния на околната..
Плодов балсам за устни "Ванилия", 3,5 g
Плодов балсам за устни "Ванилия", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и п..
Плодов балсам за устни "Вишна", 3,5 g
Плодов балсам за устни "Вишна", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и под..
Плодов балсам за устни "Малина", 3,5 g
Плодов балсам за устни "Малина", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и по..
Плодов балсам за устни "Ябълка", 3,5 g
Плодов балсам за устни " Ябълка", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и п..
Плодов балсам за устни "Ягода", 3,5 g
Плодов балсам за устни "Ягода", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и под..
Показани са от 1 до 9 от 9 (1 страници)