Фитопластири за тяло или трансдермална терапия

Фитопластирите за тяло се прилагат широко в традиционната източна медицина за целенасочено лечение на дегенеративни заболявания и общо оздравяване на организма и тялото. Действието на тези пластири протича на принципа на трансдермалната терапия. Принципът е особено ефективен, когато е необходимо да се създаде висока концентрация на лекарствени вещества в конкретна зона.

Способът на трансдермална доставка на лекарствени компоненти позволява бързо и безболезнено да се доставят действащите вещества до болния орган или тъкан, без да се предизвикват странични действия и да не се претоварват другите органи: бъбреци, стомах, черен дроб и системата на стомашно - чревния тракт.

Лечебните пластири и фитопачове на TianDe са комбинация от древната мъдрост и знания на Източна медицина и съвременните иновативни технологии на Запада. Те се основават на комплекс от ценни лечебни растения и природни компоненти.

Основни преимущества на трансдермалните пластири от  TianDe:

Адресна доставка на активни вещества независимо от размера на пластира;

Ускорено въздействие на активните вещества;

Постоянно постъпване на активни компоненти;

Отсъствие на странични ефекти от страна на стомашно  – чревния тракт и снижаване на алергичните реакции;

Снижаване на загубите на действащите вещества,  възникващи във връзка с обменните процеси;

Възможност за бърза отмяна в случай на индивидуална непоносимост към компонентите;

Възможност за бързо оказване на помощ при рязко възникване на болка (изкълчване, разтежение );

Точно дозиране;

Лек и достъпен за всеки способ за използване.   

Състав на пластира - фитопач:

- Текстилна основа

- Каучуково лепило, в което се вкарва лечебната паста, съдържаща екстракти, смоли, ефирни масла.

- Покритието на пластирите е от гъвкава непромокаема хартия.

Ред
Покажи
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
Фитопластирът за тяло "Jian Кang" от TianDe има противовъзпалително действие, увеличава количеството движение в ставите и намалява болката. Фитопластирът за тяло "Jian Кang" се препоръчва при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за про..
Фитопластир за тяло "Wutong" - 5 бр.
Фитопластир за тяло "Wutong" от TianDe има обезболяващ и противовъзпалителен ефект, намалява подувания и отоци, подобрява кръвообращението."Wutong" в превод от китайски означава - “Без болка”. Препоръчва се за премахване на болки в ставите и мускулите, при ревматични болки, нарушен..
Фитопластир за тяло „Tie Gao“,    2 бр.
Фитопластир за тяло „Tie Gao“ от TianDe - при болки в гръбначния стълб, ставите и мускулите, ревматизъм и невралгия.Пластирът помага при навяхвания и натъртвания, оказва силно обезболяващо и противовъзпалително действие върху организма, нормализира обменните процеси в клетките на кожата и ст..
Фитопластир за тяло „Yaoshen Forte “  2 бр.
Фитопластирът „Яошен форте”  от TianDe укрепва бъбреците и пикочо-половата система. Притежава противовъзпалително, спазмолитично, болкоуспокояващо действие, повишава имунитета.Урологичният „Yaoshen Fortе“ е ефективен за цистит, артрит, уретрит, пиелонефрит. Действа не сам..
Фитопластир „Dong Feng“ 4 бр.
Фитопластир "Донфенг"  от TianDe отстранява възпалението в ставите. „Don Feng“ се препоръчва при профилактиката на артрит и артроза, ревматизъм, болки в мускулите и костите, интеркостална невралгия. Предотвратява износването на ставните хрущяли, подобрява проходимостта на кръво..
Фитопластир „Zhui Feng Forte“ 4 бр.
Фитопластир Чжуйфен форте от TianDe има обезболяващо, противовъзпалително действие, подобрява местното кръвообращение, облекчава болка от различен произход, облекчава състояние на подагра, артрит, остеохондроза, ревматизъм, ишиас. Фитопластир „Zhui Feng Forte“ помага за облекчаване на болкат..
Показани са от 1 до 6 от 6 (1 страници)