Menu
Your Cart

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ В ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

tiande-ol.com

Използвайки този уеб сайт, приемате и сте съгласни с описаните по-долу Общи условия. В случай, че не приемате Условията за ползване на  www.tiande-ol.com, моля не използвайте този уебсайт.


        Може да пазарувате бързо, лесно и удобно от дома или офиса, без да губите време в градския трафик или да обикаляте различни магазини. Ние ви предлагаме да избирате продукти за здраве и красота от асортимента на компания TianDe, като ползвате много голям обем от информация за всеки продукт.

        Всеки клиент има право да получи пълна и изчерпателна информация за всеки детайл на продукта, от който се интересува.

       Където и да се намирате в България продуктите, които искате да поръчате ще ви ги доставим с куриер на следващият ден или в зависимост от графика на куриера за вашето населено място.

        Ако сте клиент, след като оформите поръчката си, ще получите пратката си където и когато поискате чрез наш куриер, като за поръчка на стойност над 50 лв. цената на доставката е за наша сметка

      Ако сте консултант на TianDe Вие пазарувате с % отстъпка от каталожната цена на продуктите. Заявените от Вас продукти ще бъдат регистрирани като покупка на Вашия консултантски номер. За поръчка на стойност над 100 лв. цената на доставката е за наша сметка. 

         След изпращането на поръчка, ще получите e-mail с потвърждаване на поръчката. 
         Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя. 
         За всички непредвидени ситуации нашият екип ще се свърже с вас по телефон или e-mail.

         НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ:

        Заплащате сумата, която е посочена в e-mail за потвърждение на поръчката. Крайната цена се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и цената за доставката (ако има калкулирана доставка). Всички цени са с включен ДДС.

 
         Предлаганите начини за плащане са:

1.  Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка). Плащането е на цялата стойност (посочена в e-mail за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

2.     Директен превод от дебитна/кредитна карта

3.  При пазаруване от дистрибутор -  получаване на пратката лично от дистрибутора сумата за плащане се дължи на него.

         УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ:

   Компания TianDe спазва законовия срок от 14 работни дни за връщане на получен продукт. Връщането на продуктите се извършва, чрез куриерската фирма, с която е получена доставката. Трябва само да се свържете с нас или вашия дистрибутор и ще бъде изпратен куриер до 24 часа да вземе съответния продукт на посочения от вас адрес. Куриерската услуга е за сметка на крайния клиент.


         За контакти с нас моля използвайте меню  

         Контакт с нас.

 

tiande-ol Ви приветства с добре дошли и Ви желае приятно пазаруване!


·                                                                          

Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.