Menu
Your Cart

TianDe

TianDe, в превод „Небесно съвършенство“, е руска козметична компания, създадена през 2007 г. в гр. Бърнаул, Русия.

Корпорация TianDe предлага колекция от ексклузивни козметични и здравни продукти, създадени по каноните на древната източна медицина и произведени с най-новите постижения на науката и прогресивните технологии.

Благодарение на комбинациите от природните съставки и съчетанието от козметика и фармация, продуктите TianDe се отличават с мигновено въздействие и деликатно влияние върху организма, като превъзхождат по своята ефективност много от съвременните фармакологични препарати и терапевтични процедури.

Продуктите са коктейл  от лечебни растения (женшен, джинджифил, лотос и др.), етерични масла (иланг иланг, жасмин, розмарин, бадеми), уникални съставки от животински произход ( змийска мас, хрущял от акула, колаген), минерали (перли, злато, сребро, силиций). Суровините са само от най-високо качество, отгледани единствено в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай, като се подлагат на щателен подбор и контрол.

Продукцията се произвеждат в най-големите козметични и фармацевтични заводи в Китай и Горен Алтай, изцяло в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (GMP стандартът е система от правила за производство на фармацевтична продукция, която изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на TianDe).

Под марката TianDe се произвеждат повече от 700 вида различни продукти, които представляват ексклузивни козмецефтични средства - лечебни козметични терапии за кожата от различен тип и възраст, продукти за подмладяване, комплексна програма за СПА грижа, антицелулитна програма, профилактични и лечебни програми за коса, програма за профилактика на женското и мъжкото здраве, лечебно-профилактични средства за уста, медицински и терапевтични средства на традиционната източна медицина, колекция за хигиена и декоративна козметика.

Най-голяма популярност има серията биологично активни хранителни добавки, включваща капсулирани БАД-ове, продукти за функционално хранене, както и фиточайове, предназначени за терапия и профилактика на здравето.

Компанията следи за актуални трендове и всяка година разработва нови и уникални продукти. Съотношението цена – качество прави продуктите TianDe не само много популярни, но и изключително търсени на международния пазар.

Основните предимства на марката  TianDe са:

Ø Безопасен естествен състав, на основата на компоненти от растителен, минерален и животински произход, без потенциални алергени и оцветители.

Ø Използване на технологии, чрез които компонентите работят на клетъчно ниво и активират процесите на самолечение на кожата;

Ø Наличност на сертификати, потвърждаващи високото качество на продуктите – ISO 9001-2008  и  GMP

Ø Ефективността на всеки продукт.

Ø Възможност за избор на комплексна грижа за кожата на лицето, тялото и косата.

Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.