Menu
Your Cart

Серия Bio Rehab

Серия Bio Rehab

Здравата гъста коса в наше време е лукс. И ако по-рано страдаха най-вече възрастни хора, днес практически всички са потенциални и истински "жертви" на плешивост - мъже, жени, възрастни и млади хора. Въпреки това, на първо място в центъра на проблема са жителите на големите градове. Хората с гъста коса в такава атмосфера са по-скоро изключение, отколкото правило. В същото време много от най-съвременните инструменти често остават просто безполезни ... Или може би е време да се обърнем към най-добрия исторически опит и мъдрост, които са изпробвани от векове?

Продуктите за коса Bio Rehab от TianDe съдържат мощни активатори на растежа на косата създадени по уникална Тибетска формула.

- Спират и предпазват от косопад и стимулират растежа на косата.

- Подхранват и възвръщат на косата здравето и красотата.

- Въздействат непосредствено върху луковицата и по цялата дължина на косъма.

- Осигуряват отлична хигиена и възстановяват жизнената сила.

- Предпазват от негативните въздействие на външни фактори.

Brand: TianDe
Маска-активатор на растежа Bio Rehab стимулира косъма от корена до върха. Ускорява растежа, заздравява структурата на косъма, предотвратява косопада, накъсването и цъфтежа. Маска-активатор на растежа Bio Rehab със уникална формула на Тибет има изключително силен стимулиращ и подхранващ ефек..
29,30 лв.
Дан. основа: 29,30 лв.
Тоник за растежа на косата „Bio Rehab“ , 50 ml Тоник за растежа на косата „Bio Rehab“ , 50 ml
до 2-3 дни
Brand: TianDe
Тоник-активаторът за растеж на косата Bio Rehab от TianDe е разработен с цел да спре косопада и оплешивяването, както и да стимулира растежа и сгъстяването на косата.  Тоникът Bio Rehab действа директно на космените  фоликули и спира загубата коса, а също т..
40,60 лв.
Дан. основа: 40,60 лв.
Шампоан-активатор на растежа на косата „Bio Rehab“ , 250 g Шампоан-активатор на растежа на косата „Bio Rehab“ , 250 g
ТОП
Brand: TianDe
Шампоан-активатор Bio Rehab е уникална формула на Тибет и комплекс от активни вещества - тибетски билки. Без фосфати!Шампоанът – активатор Bio Rehab възстановява отслабените и повредени фоликули на косата, спира косопада, спомага за премахването на пърхот, подпомага поникването на нова коса, укре..
29,30 лв.
Дан. основа: 29,30 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.