Menu
Your Cart

АКСЕСОАРИ

АКСЕСОАРИ
Brand: TianDe
3D Фотонер е портативен апарат за комплексно фотохромно и ултразвуково въздействие, създадено специално за домашна употреба и предназначено за редовни козметични процедури, които се препоръчват да се извършват 1-2 пъти седмично. Апаратът няма ограничения за възрастта и вида на кожата.У..
313,20 лв.
Дан. основа: 313,20 лв.
Brand: TianDe
3D масажор е удобно средство, което ще се превърне във вашият личен домашен „масажист“ и чудесна алтернатива на салонните процедури. Прилагайки го само 10-15 минути на ден върху проблемни зони, много скоро ще получите страхотен резултат: забележимо повдигане на лицето и стегнато тяло.&..
64,40 лв.
Дан. основа: 64,40 лв.
Brand: TianDe
Spa-ръкавица - многофункционално средство за екстра почистване  на тялото от  TianDe !Spa-ръкавицата моментално премахва мъртвите клетки от кожата, омекотява, масажира и скрабира, подобрява кръвообръщението, възвръща естествената красота и гладкост ..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Brand: TianDe
Памучните клечки са продукт, който има място във всеки дом. С какво клечките на TianDe са различни, от всички останали на пазара?Това е продукт, който не вреди на природата и отговаря 100% на всички стандарти за екологично качество! Бамбуковите клечки за уши са 100% биоразградими, съст..
4,20 лв.
Дан. основа: 4,20 лв.
Brand: TianDe
Ако се чувствате уморени след дълъг ден, то масажът е просто необходим!С помощта на Възстановяващият масажор TianDe, бързо ще върнете лекотата  на краката си.Масажът на краката е много приятна ирелаксираща процедура:Освобождава умората и напрежението на мускулите.Подобрява кръвообращението и ли..
19,30 лв.
Дан. основа: 19,30 лв.
Brand: TianDe
    Детската гъба ръкавичка Baby Bambo от Tiande е изработена от високотехнологични полиестерни влакна. Този материал внимателно почиства кожата на детето, без да го травмира. Благодарение на специалното тъкане на влакната, гъбата перфектно пени всякакви препарати. По време на..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Brand: TianDe
Актуален каталог на TianDe за 2021 г.Всички продукти на компния ТианДе!..
3,80 лв.
Дан. основа: 3,80 лв.
Brand: TianDe
Гъбата бързо и нежно почиства кожата. Прекрасно освежава, масажира и почиства порите. Козметичната гъба е много удобен и необходим аксесоар. Почистването на кожата с козметична гъба дава възможност за единна, цялостна хигиена на лицето, шията и гърдите. Гъбата нежно почиства и стимулира кожата, ..
12,60 лв.
Дан. основа: 12,60 лв.
Brand: TianDe
В козметичната чанта на всяка жена дебне цялата вселена - червила, моливи, талисмани, блясъци, пила за нокти ... Какво още няма?! TianDe предлага компактни и удобни козметични чанти в два цвята – червено и лавандула! Благодарение на прозрачната страна, лесно можете да намерите подходящия про..
16,20 лв.
Дан. основа: 16,20 лв.
Козметична чанта – несесер “Oliva”
НОВ
Brand: TianDe
Козметична чанта – несесер “Олива” – вашият асистент за безупречност!Козметичните чанти вече са се превърнали в основен атрибут на всяко момиче и външният им вид е от голямо значение.Безупречната жена е безупречна във всичко! Дори и в аксесоарите!Стилна, практична козметична чанта – несесер “Oli..
29,10 лв.
Дан. основа: 29,10 лв.
Козметична чанта – несесер “Сакура”
НОВ
Brand: TianDe
Козметична чанта – несесер “Сакура” – вашият асистент за безупречност!Козметичните чанти вече са се превърнали в основен атрибут на всяко момиче и външният им вид е от голямо значение.Безупречната жена е безупречна във всичко! Дори и в аксесоарите!Просторната козметична чанта – несесер “Сакура” ..
29,10 лв.
Дан. основа: 29,10 лв.
Brand: TianDe
Четките за грим - залогът за успешния грим на цялото лице. Удобният комплект от 5 елемента включва:- четка за червило;- четка за сенки;- апликатор за сенки;- четка за мигли и вежди;- четка за пудра и руж. Осигурява и гарантира качествено нанасяне и ..
13,40 лв.
Дан. основа: 13,40 лв.
Показани са от 1 до 12 от 30 резултата (3 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.