Menu
Your Cart

ХИГИЕНА

ХИГИЕНА
Гел за деликатна грижа с билкови екстракти,  360 гр. Гел за деликатна грижа с билкови екстракти,  360 гр.
НОВ
Brand: TianDe
Гел за деликатна грижа с билкови екстракти - природна защита за женското здраве!Природата е красива и многолика, именно тя вдъхнови корпорация TianDe да създаде гел за деликатна грижа, базиран на билкови екстракти, който има благоприятен ефект върху здравето на жените. Специалистите на компанията са..
25,70 лв.
Дан. основа: 25,70 лв.
Brand: TianDe
Гел за зъби „Течен калций” от TianDe е за ежедневна грижа за вашите зъбите. Благодарение на уникалната си формула, гелът снема повишената чувствителност на нервните окончания на зъбите, ефективно отстранява зъбния налеп, избелва, предотвратява възникването и развитието на кариес, възстановяв..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Brand: TianDe
Гел за зъби "Натурална бамбукова сол" от TianDe е профилактичен и възстановяващ гел. Съдържа екстракт от бамбук, благодарение на което ефикасно се бори с възпалението на венците, като предотвратява кървенето им, укрепва зъбите и венците, предотвратява образуването на зъбен камък и появ..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Brand: TianDe
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успокоява и предот..
17,70 лв.
Дан. основа: 17,70 лв.
Гел за интимна грижа  InTop, 8 ml
няма
Brand: TianDe
Гелът за интимна хигиена от младежката серия  InTop на  TianDe ще ви позволи да се чувствате комфортно и да излъчвате увереност през целия ден! Съдържа повече от 99% натурални съставки. Мини формат.Гелът поддържа свежестта на интимната зона и овлажнява кожата, успок..
1,30 лв.
Дан. основа: 1,30 лв.
Brand: TianDe
Превръзките за критични нощи „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камба..
20,60 лв.
Дан. основа: 20,60 лв.
Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те осигуряват не само комфорт и спокоен сън, но и защита от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те не просто пазят бельото чисто, но и защитават жената от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Дамски превръзки с билки “Нефритена свежест” нощни макси, 4 бр. Дамски превръзки с билки “Нефритена свежест” нощни макси, 4 бр.
НОВ
Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни макси за максимална защита и комфорт в специални нощи!Макси нощните превръзки "Нефритена свежест" са създадени за надеждна защита, абсолютен комфорт и здраве на жените! Повишената абсорбция, увеличеният размер и още по-надеждното закрепване..
21,30 лв.
Дан. основа: 21,30 лв.
Двустранна кърпа за под Тианде Двустранна кърпа за под Тианде
НОВ
Brand: TianDe
Двустранна кърпа за под Тианде – чистота и блясък в дома, без усилия и следи!Бързо, ефективно и без усилие –  ще бъде почистването с помощта на фирмената кърпа за под Тианде! Изработена е от съвременен висококачествен материал – супер микрофибър, който е невероятно издръжлив и абсорбиращ, еф..
39,80 лв.
Дан. основа: 39,80 лв.
Brand: TianDe
Гел-пастата за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е специално разработена за деца.Тя съдържа активни съставки, в „детска“ доза, съобразени с характеристиките на устната кухина на детето. Гел-пастата осигурява нежно и ефективно почистване на емайла, благодарение на мек полиращ абразив от ново ..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Brand: TianDe
    Детската гъба ръкавичка Baby Bambo от Tiande е изработена от високотехнологични полиестерни влакна. Този материал внимателно почиства кожата на детето, без да го травмира. Благодарение на специалното тъкане на влакната, гъбата перфектно пени всякакви препарати. По време на..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 50 резултата (5 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.