Menu
Your Cart

Пасти и четки за зъби

Пасти и четки за зъби
Brand: TianDe
Гел за зъби „Течен калций” от TianDe е за ежедневна грижа за вашите зъбите. Благодарение на уникалната си формула, гелът снема повишената чувствителност на нервните окончания на зъбите, ефективно отстранява зъбния налеп, избелва, предотвратява възникването и развитието на кариес, възстановяв..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Brand: TianDe
Гел за зъби "Натурална бамбукова сол" от TianDe е профилактичен и възстановяващ гел. Съдържа екстракт от бамбук, благодарение на което ефикасно се бори с възпалението на венците, като предотвратява кървенето им, укрепва зъбите и венците, предотвратява образуването на зъбен камък и появ..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Brand: TianDe
Гел-пастата за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е специално разработена за деца.Тя съдържа активни съставки, в „детска“ доза, съобразени с характеристиките на устната кухина на детето. Гел-пастата осигурява нежно и ефективно почистване на емайла, благодарение на мек полиращ абразив от ново ..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Brand: TianDe
Детска четка за зъби „Prodental Junior“ от TianDe е е разработена специално за деца не само по размери и дизайн.Навременната и качествена грижа за детските зъбки е гаранция за блестяща и красива усмивка през целия живот. Благодарение на детската четка за зъби “ProDental Junior” вие помагат..
8,90 лв.
Дан. основа: 8,90 лв.
Комплексна фитопаста за зъби Dr.Taiga, 75 ml Комплексна фитопаста за зъби Dr.Taiga, 75 ml
няма
Brand: TianDe
Комплексната фитопаста за зъби "Dr. Taiga" е създадена на базата на естествен каолин и екстракти от растения от тайгата. Тя ще помогне на зъбите ви да останат здрави, а също така ще реши проблемите с венците.Комплексната фитопаста:Предотвратява проблеми с венците и поява..
18,30 лв.
Дан. основа: 18,30 лв.
Паста за зъби "Зелен чай и женшен Санчи" 120 g Паста за зъби "Зелен чай и женшен Санчи" 120 g
няма
Brand: TianDe
Паста за зъби "Зелен чай и женшен Санчи" от  TianDe осигурява цялостна грижа за устната кухина: почиства плаката, грижи се за здравето на венците, осигурява профилактика на кариес. Предпазва от натрупване на зъбен камък. Носи свеж дъх през целия ден. Пастата за зъби съдържа естествен..
15,10 лв.
Дан. основа: 15,10 лв.
Brand: TianDe
Паста за зъби Extra White PRO от TianDe. БЕЗ ПАРПАБЕНИ И ОКИСЛИТЕЛИ. Не всички избелващи пасти са полезни. Почти всички методи за избелване имат отрицателно въздействие върху зъбния емайл и постепенно го увреждат, дори унищожават. TianDe разработи уникална нова избелваща паста за зъ..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Brand: TianDe
Пастата за зъби „Естествени океански перли“ от TianDe се справя отлично с избелването на зъбите, без да уврежда емайла, като същевременно ги насища с минерали. Пастата за зъби „Естествени океански перли“ премахва пигментните петна, възстановява естествената белота без избелване на зъбн..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Brand: TianDe
Паста за зъби "ProDental" от  TianDe не е само паста за зъби, а цял комплекс за хигиена на устната кухина.  Кафява на цвят, пастата за зъби „Продентал”, нормализира киселинно-алкалното равновесие в устата, ефективно премахва плаката върху зъбите, активира метаболитните процеси ..
42,60 лв.
Дан. основа: 42,60 лв.
Brand: TianDe
След всяко хранене микроскопични остатъци от храна остават между зъбите и патогенните бактерии започват да се размножават в устата. В резултат на това - лош дъх, периодично възпаление на венците и развитие на кариес. Всичко това може да бъде предотвратено чрез едно просто действие – из..
18,30 лв.
Дан. основа: 18,30 лв.
Brand: TianDe
Фитоспрей с прополис  "Dr. Taiga" се бори с причината за неприятната миризма и проблеми в устната кухина, т.е. с бактериите. Не маскира проблема, а ден след ден подобрява състоянието на венците и лигавицата на устната кухина. Спреят работи ефективно поради високото съдъ..
22,60 лв.
Дан. основа: 22,60 лв.
Brand: TianDe
Четка за зъби "Бамбуков въглен" е „интелигентен“ аксесоар за белоснежна усмивка.С течение на времето, поради кафе, чай и лоши навици, дори естествено белите зъби могат да придобият неприятно жълтеникав оттенък.Четката за зъби "Бамбуков въглен" със супер тънки власинки, обработени с бамбуков въгл..
15,00 лв.
Дан. основа: 15,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 13 резултата (2 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.