Menu
Your Cart

За дома

За дома
Двустранна кърпа за под Тианде Двустранна кърпа за под Тианде
НОВ
Brand: TianDe
Двустранна кърпа за под Тианде – чистота и блясък в дома, без усилия и следи!Бързо, ефективно и без усилие –  ще бъде почистването с помощта на фирмената кърпа за под Тианде! Изработена е от съвременен висококачествен материал – супер микрофибър, който е невероятно издръжлив и абсорбиращ, еф..
39,80 лв.
Дан. основа: 39,80 лв.
Домакинска кърпа за съдове и прибори Тианде Домакинска кърпа за съдове и прибори Тианде
НОВ
Brand: TianDe
Домакинска кърпа за съдове и прибори ще улесни живота на всяка домакиня! Осигурява измиване без химия, храна без вреда!Двустранната кърпа за миене на съдове от колекцията EcoDeViva на Тианде е за тези, които се грижат не само за външния  вид на своите прибори за хранене, но и за здраве..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Експрес кърпа за почистване на стъкло Експрес кърпа за почистване на стъкло
НОВ
Brand: TianDe
Експрес кърпа за почистване на стъкло осигурява чистота и блясък с едно докосване!Кърпите Master Class са модерен подход за почистване и хигиена на дома! Всяка от тях има уникални свойства и свое предназначение, но ги обединява тяхната ефективност и блестящ резултат.Експрес кърпа за почистване на..
22,60 лв.
Дан. основа: 22,60 лв.
Brand: TianDe
Измиващо средство на основата на сапунен орех  Eco Sphere от TianDe – естествен, безопасен препарат за почистване.  Истинска находка за хора, страдащи от кожни болести и алергии, измиващото средство ефективно отстранява замърсявания от различен произход, дори и в студена..
33,40 лв.
Дан. основа: 33,40 лв.
Кърпа за оптика и екрани Тианде, 1 бр. Кърпа за оптика и екрани Тианде, 1 бр.
НОВ
Brand: TianDe
Кърпа за оптика и екрани Тианде – незабавно почистване на най-“взискателните” повърхности без да оставя следи, мъх и драскотини!Всички ежедневно използваме очила, смартфони, таблети, лаптопи, камери … И всеки се е сблъсквал с проблема за почистването им – прах, пръстови отпечатъци, мъх и петна...
7,60 лв.
Дан. основа: 7,60 лв.
Кърпа скрепер за почистване Тианде 2 в 1
НОВ
Brand: TianDe
Кърпа скрепер за почистване 2 в 1 – Чистота и блясък без усилия и петна във вашия дом!Искате ли да възстановите чистотата в дома си за минимум време и физически разходи?Кърпа скрепер за почистване е универсалната двустранна кърпа –  дует, който бързо и лесно ще ви помогне да се справите с д..
18,30 лв.
Дан. основа: 18,30 лв.
Brand: TianDe
Натурална гъба за измиване "Kоняку",  Eco Sphere от TianDe  прекрасно почиства, хидратира и полира кожата, дори без използването на специални почистващи средства.Подходяща за използване при чувствителна кожа, псориазис и др.Гъбата "Коняку"   -  действие с ефективнос..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Почистваща кърпа PROFI Почистваща кърпа PROFI
НОВ
Brand: TianDe
Почистваща кърпа PROFI - за комплексно почистване от микрофибър!Модерен подход за почистване!Омръзна ли ви да отделяте много време и усилия за почистване? Имаме решение!Кърпите Master Class са модерен подход за почистване и хигиена на дома! Всяка от тях има уникални свойства и свое предназ..
19,10 лв.
Дан. основа: 19,10 лв.
Brand: TianDe
Турмалиновите сфери за пране, Eco Sphere са иновативна технология за безопасно, икономично, хипоалергенно, екологично пране. Чистота на друга цена. Прането вече може да бъде безопасно! Без вредни химикали. В замяна на химическия метод на пране,  TianDe предлага физически..
88,50 лв.
Дан. основа: 88,50 лв.
Универсален перилен препарат за бели и цветни тъкани, EcoDeViva
НОВ
Brand: TianDe
Универсален перилен препарат Тианде за екологично изпиране: безопасно за хората и планетата! Особено подходящ за хора с чувствителна кожа и алергии!Перилен препарат Тианде EcoDeViva за бели и цветни тъкани е средство “3 в 1”. Предназначен е за изпиране на цветни и бели тъкани, не изисква използв..
32,20 лв.
Дан. основа: 32,20 лв.
Brand: TianDe
Шампоанът на основата на сапунен орех Eco Sphere на TianDe - Уникален 99,9 % натурален състав.Справя се с пърхот, укрепва косъма по цялата му дължина, прави косата лъскава и пищна. Основа на шампоана е веществото сапонин, което се съдържа в обвивката на плода на сапуненото д..
45,20 лв.
Дан. основа: 45,20 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.