Menu
Your Cart

Лечебно-профилактични превръзки

Лечебно-профилактични превръзки

Корпорация TianDe има ексклузивно решение за здравето на жените! Изключителен продукт – лечебно-профилактични превръзки, базирани на фитокомпозиция от билкови екстракти и етерични масла.

Лечебно-профилактичните превръзки са уникални средства за профилактика, лечение и хигиена за жената, и са базирани на методите на традиционната китайска медицина.

Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт, превръзките са произведени по съвременна технология, въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години.

Китайските лечители, ползвайки древните рецепти за приготовление на лечебни препарати, успяват да извлекат 300 съставки от една единствена билка!

Благодарение спазването на 5000 годишната си традиция в опазване на здравето, в Китай:

- Няма хронични болести.

- Няма рак.

- Ако се появи заболяване – то се лекува.

- Здравето се възпитава от детството.

Патентованата фитокомпозиция FCM на дамските превръзките от TianDe е по медицинска технология получила повече от 90 почетни награди, сертификати за качество и медали.

Превръзките на TianDe са преди всичко сух фитокомпрес и след това висококачествени хигиенични средства. Те притежават способността да подмладяват целия организъм, тъй като предоставят 3 терапии едновременно:

1.Фитотерапия  - Всмукване на билковите компоненти непосредствено през лигавицата на външните полови органи. 

2.Ароматерапия – фитонцидите - етеричните масла, способни да убиват микробите се изпаряват от повърхността на превръзката, оказват хармонизиращо действие върху меридиана Чун Май и Жен Май.

3.Акупресура – стимулиране на биологично активните точки чрез нежното притискане на превръзката до тялото (90 биологично активни точки разположени в областта на перинеума).

Структура на билковите превръзките:

1. Повърхността от висококачествена естествена вискоза, способстваща за бързото влагоабсорбиране.

2. Фитомембраната съдържа растителни екстракти и изпълнява функцията на лечебен компрес, който осигурява висока въздухопроницаемост. При направата й е използвана ексклузивна технология, включваща микрораздробяване на растителните клетки, екстракция на лечебните вещества от тях и вакуумно концентриране, магнетизиране и стерилизиране на активните компоненти.

Специалната технология за обработка на прясно набрани растения, осигурява висока наситеност на активните съставки на фитоклетките. (Концентрацията им е около 70-80%, което многократно надхвърля аналогичните показатели в билковите отвари и настойки).

3. Пласт от  100% естествен памучен слой абсорбира течността и позволява на кожата да диша.

4. Ултрапопиващият полимер, при превръзките за цикъл, абсорбира течността и осигурява сухота.

5. Външният слой е от дишащата материя, която блокира изтичането на течност.

6. Превръзката се прикрепя към бельото посредством безвредно органично лепило, което се използва в хранителната и фармацевтичната промишленост.

Замяната на обикновените превръзки с билковите превръзки на TianDe превръща ежедневните хигиенни процедури в ефективен профилактично-оздравителен курс. Носейки превръзките ежедневно и/или в дните на менструален цикъл, те въздействат благотворно не само на половите органи. 

Превръзките са разработени в две серии: 

- Превръзки "Енергия на билките"   

- Превръзки „Нефритена свежест“

Превръзките имат няколко разновидности, предназначени за различните потребности на жената.


Brand: TianDe
Превръзките за критични дни "Енергия на билките" от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Кн..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Brand: TianDe
Превръзките за критични нощи „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камба..
20,60 лв.
Дан. основа: 20,60 лв.
Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те осигуряват не само комфорт и спокоен сън, но и защита от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те не просто пазят бельото чисто, но и защитават жената от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Brand: TianDe
Ежедневна дамска превръзка с екстракт от Алое Вера "Нефритена свежест" от TianDe е лечебно-профилактичен фитокомпрес на основата на билки и етерични масла.Ежедневен комфорт в индивидуална опаковка! Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фиток..
0,90 лв.
Дан. основа: 0,90 лв.
Brand: TianDe
Превръзките „Нежна грижа“ от  TianDe са създадени по рецепта на традиционната китайска медицина и работят на принципа на сухия компрес.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Кит..
4,40 лв.
Дан. основа: 4,40 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски билкови превръзки с аниони "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки. Това не са обикновени ежедневни превръзки - те са уникални хигиенни продукти с вграден анионен чип за максимален комфорт и отлично самочувствие! Деликатни и нежни, превръзките прилепват перф..
11,40 лв.
Дан. основа: 11,40 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се и спортуващи дами. Превръзките са не само сре..
11,40 лв.
Дан. основа: 11,40 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от Алое "Нефритена свежест" от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фитокомпозиция от 19 билки: масло от черен пипер, екстракти..
12,10 лв.
Дан. основа: 12,10 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски превръзки “Енергия на билките” TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска ангелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камбанка, бо..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Brand: TianDe
Ежедневна дамска превръзка „Енергия на живота“ от TianDe -Уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, полз..
4,40 лв.
Дан. основа: 4,40 лв.
Brand: TianDe
Интимен гел „Volupta +“ от  TianDe има натурален състав и въздейства на природните механизми на сексуална възбуда.  Повишава сексуалното желание. Стимулира оргазма при жени, които имат трудности в постигането му. Ускорява настъпването на оргазма и го прави по-ярко, по-дълбоко..
21,50 лв.
Дан. основа: 21,50 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.