Menu
Your Cart

Дамски превръзки "Енергия на билките"

Дамски превръзки "Енергия на билките"

Дамски превръзки "Енергия на билките" имат уникална фитомембрана, произведена със специална технология за преработка на прясно нарязани растения. Фитомембрана се състои от патентован концентрат от билкови екстракти - композиция от 49 билки. Билковата композиция е патентована по древна рецепта на лечителите от китайската династия Тан.

Действие на превръзките от серията "Енергия на билките" :

- Нормализират киселинно-алкалния баланс в женските полови органи.

- Потискат развитието на болестотворните бактерии, микроби, гъбички, микропаразити;

- Спомагат за възстановяването на здравата микро флора във влагалището.

- Подобряват кръвообращение на локално ниво, премахват отоците в областта на половите органи, отстраняват застоя.

- Облекчават усещането за болка.

- Намаляват проявите на климактериум.

- Спомагат за подобряване на резултатите, постигнати при комплексно лечение.

-Повишават чувствителността на микроорганизмите към антибактериалните препарати.                                         

- Повишават тонуса на мускулите в областта на малкия таз и предотвратяват смъкванията.

- Подобряват качеството на личния живот.

Превръзки "Енергия на билките" стимулират имунната система на женския организъм. Нормализират кръвообращението, функциите на органите в малкия таз и перинеума, унищожават патогенната миклофлора, премахват сърбеж. Повишават тонуса на мускулите в малкия таз в постродилни и постоперационни периоди, в начален стадий на отпускане на стените на влагалището. Подпомагат възстановяването на бактериалния и хормонален баланс на женския организъм.    

Прилагат се за профилактика и в комплексна терапия на всякакви гинекологични заболявания, при изразени прояви на възпалителни процеси, включително при кандидоза (млечница), за профилактика на гинекологични заболявания, за нормализиране на хормоналния баланс, за подобряване качеството на живот. Желателно е използването им да започне през първия ден от цикъла. 

За максимален лечебен и профилактичен ефект комбинирайте с едновременния прием на Фиточай Женско здраве.

В  дневни и нощни  превръзки "Енергия на билките" ще откриете Експрес-тест, чрез който може да определите състоянието на органите според стадия: нормално състояние, леко възпаление, сериозно заболяване.

Дамски превръзки „Енергия на билките“ са част от Програма "Женско здраве"  на  Корпорация TianDe.  

Brand: TianDe
Превръзките за критични дни "Енергия на билките" от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Кн..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Brand: TianDe
Превръзките за критични нощи „Енергия на билките“ от TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска анджелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камба..
20,60 лв.
Дан. основа: 20,60 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски превръзки “Енергия на билките” TianDe са уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена. Съдържат фитокомпозиция от 49 билки: китайски аконит, ванилия, китайска ангелика, дивесил, мента, мъхнат нокът, корен от колеполист, смилакс, Книдиум Моние, камбанка, бо..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.