Menu
Your Cart

Дамски превръзки „Нефритена свежест“

Дамски превръзки „Нефритена свежест“

Дамски превръзки „Нефритена свежест“ са създадени от учените от китайския Държавен институт по медицина и фармакология, а обновената серия е с подобрен фитокомплекс, разработен от учените в Научно-изследователски институт в гр. Гуанчжоу.

Произведени по съвременна технология, превръзките съдържат патентована FCM композиция, която съдържа етерични масла и екстракти от 18 лечебни растения (масло от чер пипер, екстракти на гирчовник влагалищен, лайка, пустинннк, шафранка, амурски бархатник и др.). Тази комбинация е допълнена с екстракт от листата на китайска камелия (или зелен чай, който притежава антибактериално действие, премахва сърбежа и радразненията), екстракт от мента (подарява усещането за свежест, притежава противовъзпалително действие) и масло от карамфил (притежава противовъзпалително, противогъбично и антисептично действие, нормализира менструалния цикъл).

Превръзките „Нефритена свежест“ на TianDe са създадени въз основа на безценните знания на китайската рефлексотерапия и оказват положителен ефект за:

Нормализиране на  киселинния баланс;

Възпрепятстване на  развитието на болестотворни бактерии;

Възстановяването на  здравата микрофлора;

Облекчаване на  болките при менструален цикъл;

Намаляване климактичните прояви;

Подобряване качеството на интимния живот;

Препоръчват се:

За профилактика на гинекологични проблеми;  

При комплексно лечение на всякакви гинекологични заболявания;

При изявени прояви на възпалителни процеси;

Дамски превръзки „Нефритена свежест“ са част от Програма "Женско здраве"  на  Корпорация TianDe.  

Клинично тествани!


Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те осигуряват не само комфорт и спокоен сън, но и защита от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" дневни супер са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те не просто пазят бельото чисто, но и защитават жената от бактерии и инфекции. Растенията, влизащи в състава на фитокомплекса имат прот..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Дамски превръзки с билки “Нефритена свежест” нощни макси, 4 бр. Дамски превръзки с билки “Нефритена свежест” нощни макси, 4 бр.
НОВ
Brand: TianDe
Дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" нощни макси за максимална защита и комфорт в специални нощи!Макси нощните превръзки "Нефритена свежест" са създадени за надеждна защита, абсолютен комфорт и здраве на жените! Повишената абсорбция, увеличеният размер и още по-надеждното закрепване..
21,30 лв.
Дан. основа: 21,30 лв.
Brand: TianDe
Ежедневна дамска превръзка с екстракт от Алое Вера "Нефритена свежест" от TianDe е лечебно-профилактичен фитокомпрес на основата на билки и етерични масла.Ежедневен комфорт в индивидуална опаковка! Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фиток..
0,90 лв.
Дан. основа: 0,90 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски билкови превръзки с аниони "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки. Това не са обикновени ежедневни превръзки - те са уникални хигиенни продукти с вграден анионен чип за максимален комфорт и отлично самочувствие! Деликатни и нежни, превръзките прилепват перф..
11,40 лв.
Дан. основа: 11,40 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски превръзки с билки "Нефритена свежест" са ново поколение хигиенни превръзки с патентован фитокомплекс на основата на билки и етерични масла. Те прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се и спортуващи дами. Превръзките са не само сре..
11,40 лв.
Дан. основа: 11,40 лв.
Brand: TianDe
Ежедневни дамски превръзки с екстракт от Алое "Нефритена свежест" от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Дамски превръзки  с билки и екстракт от Алое "Нефритена свежест" съдържат фитокомпозиция от 19 билки: масло от черен пипер, екстракти..
12,10 лв.
Дан. основа: 12,10 лв.
Brand: TianDe
Супер тънки ежедневни дамски превръзки с билки  „Нефритена свежест“ от TianDe са лечебно-профилактични фитокомпреси на основата на билки и етерични масла. Деликатни и нежни, превръзките прилепват перфектно към бельото, не се мачкат и деформират, дори и при активно движещи се ..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.