Menu
Your Cart

Ежедневни дамски превръзки "Нежна грижа" и „Енергия на живота“

Ежедневни дамски превръзки "Нежна грижа" и „Енергия на живота“

Превръзките  „Енергия на живота“  и   „Нежна грижа“  от TianDe са създадени по рецепта на традиционната китайска медицина и работят на принципа на сухия компрес.

Разработени са от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, ползвайки древните рецепти за приготовление на лечебни препарати, успяват да извлекат 300 съставки от една единствена билка!

Фитопревръзките са подходящи за профилактика и лечение на възпалителни процеси на пикочо-половата система:

- имат противовъзпалително и спазмолитично действие;

- възстановяват микрофлората на влагалището;

- подпомагат лечението на дисхормонални нарушения на женската полова сфера;

- помагат на извеждането на токсини от организма;

- оказват антисептично, антибактериално и противовирусно действие;

- нормализират функциите на  органите на  малкия таз и перинеума;

- повишават имунитета.

Структурата на фитопревръзките:

Мек горен слой - изработен от естествен материал, нетъкан текстил, който е много фин и нежен, не дразни кожата и осигурява продължително усещане за свежест и комфорт.

Фитомембраната на превръзките съдържа екстракти от 38 растения и минерални антибактериални компоненти /природния кристал алунит/.

Широка залепваща основа осигурява  прекрасно фиксиране на превръзката върху бельото.

За максимален лечебен и профилактичен ефект комбинирайте с едновременния прием на Фиточай Женско здравеПревръзките  „Енергия на живота“  и    „Нежна грижа“ са част от Програма "Женско здраве"  на  Корпорация TianDe.  

Brand: TianDe
Превръзките „Нежна грижа“ от  TianDe са създадени по рецепта на традиционната китайска медицина и работят на принципа на сухия компрес.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Кит..
4,40 лв.
Дан. основа: 4,40 лв.
Brand: TianDe
Ежедневна дамска превръзка „Енергия на живота“ от TianDe -Уникален лечебен фитокомпрес за профилактика и хигиена.Разработени от Държавния Китайски Медицински Институт въз основа на традиционни методи за опазване на здравето, прилагани в Китай повече от 5000 години. Китайските лечители, полз..
4,40 лв.
Дан. основа: 4,40 лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.