Menu
Your Cart

Лечебни пластири

Лечебни пластири

Фитопластири за тяло или трансделмална терапия на TianDe са комбинация от древната мъдрост и знания на Източна медицина и съвременните иновативни технологии на Запада. Те се основават на комплекс от ценни лечебни растения и природни компоненти.

Фитопластирите премахват възпалението, облекчават болката, укрепват тъканите и насърчават възстановяването на жизненоважна енергия.

Отлична алтернатива на лечението на много заболявания, а също и полезен навик за превенция. 

Brand: TianDe
Детоксикационен пластир за крака “Master Herb“ от TianDe – предназначен да пречиства кръвта и лимфата.Създаден по каноните на традиционната китайска медицина, чудесна алтернатива на класическите агресивни методи за пречистване на организма, “Master Herb“ оказва благоприятен ефект върху целия орг..
11,80 лв.
Дан. основа: 11,80 лв.
Лавандулов детоксикационен пластир за крака, 2 бр. Лавандулов детоксикационен пластир за крака, 2 бр.
НОВ
Brand: TianDe
Лавандулов детоксикационен пластир за крака - твоята тайна за лекотата! Премахнете токсините от себе си!  Чистота отвътре, здраве и младост - отвън! Умора, тежест в тялото, слабост, сънливост, алергии,  загуба на апетит, раздразнителност - всичко това са само някои от призна..
10,80 лв.
Дан. основа: 10,80 лв.
Пластир за мазоли и загрубяла кожа Wuhan, 4 бр.
НОВ няма
Brand: TianDe
Пластир за мазоли Wuhan – цялата омайваща мекота на изтока е в краката ви!Меките пети, без мазоли и загрубяла кожа, са основният признак на добре поддържаните крака. Това може да бъде трудно постижимо. Всъщност мазолите са няколко слоя кератинизирана кожа, които могат и трябва да бъдат прем..
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр. Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
до 2-3 дни
Brand: TianDe
Фитопластирът за тяло "Jian Кang" от TianDe има противовъзпалително действие, увеличава количеството движение в ставите и намалява болката. Фитопластирът за тяло "Jian Кang" се препоръчва при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за про..
12,30 лв.
Дан. основа: 12,30 лв.
Brand: TianDe
Фитопластир за тяло "Wutong" от TianDe има обезболяващ и противовъзпалителен ефект, намалява подувания и отоци, подобрява кръвообращението."Wutong" в превод от китайски означава - “Без болка”. Препоръчва се за премахване на болки в ставите и мускулите, при ревматични болки, нарушен..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Фитопластир за тяло „Tie Gao“,    2 бр. Фитопластир за тяло „Tie Gao“,    2 бр.
няма
Brand: TianDe
Фитопластир за тяло „Tie Gao“ от TianDe - при болки в гръбначния стълб, ставите и мускулите, ревматизъм и невралгия.Пластирът помага при навяхвания и натъртвания, оказва силно обезболяващо и противовъзпалително действие върху организма, нормализира обменните процеси в клетките на кожата и ст..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Brand: TianDe
Фитопластирът „Яошен форте”  от TianDe укрепва бъбреците и пикочо-половата система. Притежава противовъзпалително, спазмолитично, болкоуспокояващо действие, повишава имунитета.Урологичният „Yaoshen Fortе“ е ефективен за цистит, артрит, уретрит, пиелонефрит. Действа не сам..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Фитопластир „Dong Feng“ 4 бр. Фитопластир „Dong Feng“ 4 бр.
няма
Brand: TianDe
Фитопластир "Донфенг"  от TianDe отстранява възпалението в ставите. „Don Feng“ се препоръчва при профилактиката на артрит и артроза, ревматизъм, болки в мускулите и костите, интеркостална невралгия. Предотвратява износването на ставните хрущяли, подобрява проходимостта на кръво..
13,60 лв.
Дан. основа: 13,60 лв.
Brand: TianDe
Фитопластир Чжуйфен форте от TianDe има обезболяващо, противовъзпалително действие, подобрява местното кръвообращение, облекчава болка от различен произход, облекчава състояние на подагра, артрит, остеохондроза, ревматизъм, ишиас. Фитопластир „Zhui Feng Forte“ помага за облекчаване на болкат..
8,60 лв.
Дан. основа: 8,60 лв.
Хидрогел пластир за жени TianDe, 1бр.
НОВ
Brand: TianDe
Хидрогел пластир за жени TianDeНеприятни дърпащи усещания, дискомфорт, обща слабост, желание да останете вкъщи, увити в одеяло … Познати усещания? Повечето жени преминават през това веднъж месечно през критичните дни. Дори и да сте абсолютно здрави, такава реакция на организма се счита за но..
21,50 лв.
Дан. основа: 21,50 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.