Menu
Your Cart

Биоактивни добавки - БАД

Биоактивни добавки - БАД
БАД  "Фу - син", 30 капсули
няма
Brand: TianDe
Биологично активна добавка Фу-син е създадена да насища максимално с жизнена енергия, добро благосъстояние, защита от стрес и негативно влияние на околната среда. За да поддържаме тонуса на организма, за да се защитим от стреса и укрепим имунната си система, се нуждаем от биостимулато..
46,40 лв.
Дан. основа: 46,40 лв.
Brand: TianDe
Функционален комплекс "Цитрокалцевит" е източник на /органичен/ биодостъпен калций и основни витамини, оказва добро въздействие върху целия организъм и поддържа красотата. Препоръчва се за оптимизация на калциевия и витаминен баланс. Продукта се усвоява идеално както от възрастни, така..
34,30 лв.
Дан. основа: 34,30 лв.
БАД "Пяолян”,  30 капсули БАД "Пяолян”,  30 капсули
няма
Brand: TianDe
Биологично активна добавка „Пяолян” е витамино – минерален антиоксидантен комплекс, който се състои от натурално ефективни съставки с широк спектър на полезните свойства:Спомага за укрепване на косата;Подобрява състоянието на кожата и ноктите;Забавя процеса на стареене;Засилва и укрепва защит..
46,40 лв.
Дан. основа: 46,40 лв.
БАД "Шоусин", 30 капсули
няма
Brand: TianDe
Биологично активна добавка „ШОУСИН“ носи името на китайския бог на дълголетието Шоу Син и е предназначена за борба със стреса.Шоусин включва в себе си уникални природни компоненти „адаптогени” и антиоксиданти и е създаден за:Насищане с максимална жизнена енергия.Добро самочувствие.Защита от стре..
53,40 лв.
Дан. основа: 53,40 лв.
Brand: TianDe
Функционален „Комплекс от орех“ намалява риска от заразяване с паразити и решава много други здравословни проблеми. За тяло без паразити.Функционален "Комплекс от орех" съдържа екстракт от зелените листа и околоплодниците на орех и легендарния „крал на гъбите” шийтаке, към които са чувствите..
36,10 лв.
Дан. основа: 36,10 лв.
Brand: TianDe
Функционален комплекс "Таблетки с екстракт от гроздови семки" е универсално средство за всички хора, които се стремят да поддържат здравето, младостта и красотата. Таблетки с екстракт от гроздови семки се грижат за  защитата на организма от разрушителните въздействия на свободните р..
36,10 лв.
Дан. основа: 36,10 лв.
Brand: TianDe
„Бял трън с рибофлавин“ е функционален комплекс с растителен състав. Притежава антимикробно, противовъзпалително, жлъчегонно и антиоксидантно действие.Комплексът „Бял трън с рибофлавин“ е предназначен за профилактика и лечение на заболявания на черния дроб:Подпомага за очистване, защита и ..
29,80 лв.
Дан. основа: 29,80 лв.
Китайски кафени зърна, 10 g  БАД Китайски кафени зърна, 10 g  БАД
ТОП
Brand: TianDe
Биологично активна добавка към храната "Китайски кафени зърна" от Фиточай Тианде - колекция се приготвя като чай, който по вкус напомня на кафеената напитка.Плодовете от александрийска сена (китайски кафени бобови зърна) отдавна се използват  в  традиционн..
1,70 лв.
Дан. основа: 1,70 лв.
Сироп с плодови сокове и витамини Имувенок Сироп с плодови сокове и витамини Имувенок
НОВ
Brand: TianDe
Сироп с плодови сокове и витамини “Имувенок”  – приятел на детския имунитет!“Имувенок” е сироп за здравословно, пълноценно и висококачествено хранене специално за децата. Това е 100% натурален продукт без консерванти, подобрители на вкуса, аромати, захар, нишесте, оцветит..
30,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Brand: TianDe
Функционален комплекс „Златен Амарант“ съдържа най-ценното от легендарното растение амарант – маслото. „Златен Амарант“ е 100% студено пресовано масло от кълнове от амарант. Това е органично и екологично масло с най-високо качество.Маслото от амарант съдържа максимум полезни вещества, по-с..
75,90 лв.
Дан. основа: 75,90 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.