Menu
Your Cart

ПОЛЕЗНО

ПОЛЕЗНО
Brand: TianDe
Детоксикационен пластир за крака “Master Herb“ от TianDe – предназначен да пречиства кръвта и лимфата.Създаден по каноните на традиционната китайска медицина, чудесна алтернатива на класическите агресивни методи за пречистване на организма, “Master Herb“ оказва благоприятен ефект върху целия орг..
11,80 лв.
Дан. основа: 11,80 лв.
Китайски кафени зърна, 10 g  БАД Китайски кафени зърна, 10 g  БАД
ТОП
Brand: TianDe
Биологично активна добавка към храната "Китайски кафени зърна" от Фиточай Тианде - колекция се приготвя като чай, който по вкус напомня на кафеената напитка.Плодовете от александрийска сена (китайски кафени бобови зърна) отдавна се използват  в  традиционн..
1,70 лв.
Дан. основа: 1,70 лв.
Плодов чай за отслабване Slim tea, 30 пак. х 1,5 г
ТОП няма
Brand: TianDe
Плодов чай за отслабване Slim tea от TianDe  освежаващ аромат и чудесен плодов вкус, съчетани с поразителен ефект. Slim tea  е ключа към добрата форма и стройна фигура като притежава качества, които го отличават от познатите на пазара продукти за отслабване:- нормализира на обменни..
45,50 лв.
Дан. основа: 45,50 лв.
Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр. Фитопластир за тяло "Jian Кang"  - 5 бр.
до 2-3 дни
Brand: TianDe
Фитопластирът за тяло "Jian Кang" от TianDe има противовъзпалително действие, увеличава количеството движение в ставите и намалява болката. Фитопластирът за тяло "Jian Кang" се препоръчва при артрит, възпалителни и метаболитни заболявания на опорно-двигателния апарат, за про..
12,30 лв.
Дан. основа: 12,30 лв.
Brand: TianDe
Фитопластир за тяло "Wutong" от TianDe има обезболяващ и противовъзпалителен ефект, намалява подувания и отоци, подобрява кръвообращението."Wutong" в превод от китайски означава - “Без болка”. Препоръчва се за премахване на болки в ставите и мускулите, при ревматични болки, нарушен..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Фитопластир за тяло „Tie Gao“,    2 бр. Фитопластир за тяло „Tie Gao“,    2 бр.
няма
Brand: TianDe
Фитопластир за тяло „Tie Gao“ от TianDe - при болки в гръбначния стълб, ставите и мускулите, ревматизъм и невралгия.Пластирът помага при навяхвания и натъртвания, оказва силно обезболяващо и противовъзпалително действие върху организма, нормализира обменните процеси в клетките на кожата и ст..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Brand: TianDe
Фитопластир Чжуйфен форте от TianDe има обезболяващо, противовъзпалително действие, подобрява местното кръвообращение, облекчава болка от различен произход, облекчава състояние на подагра, артрит, остеохондроза, ревматизъм, ишиас. Фитопластир „Zhui Feng Forte“ помага за облекчаване на болкат..
8,60 лв.
Дан. основа: 8,60 лв.
Brand: TianDe
Фиточай "Тибетски сбор" от Фиточай Тианде - колекция укрепва имунната система и помага лесното изчистване на организма от шлаките и токсините.Има много силно детоксикиращо действие и е част от Програма за детоксикация на организма от TianDe.Фиточай "Тибетски сбор" е създаден по рецепта за..
19,80 лв.
Дан. основа: 19,80 лв.
Brand: TianDe
Фиточаят за бъбреци от Фиточай Тианде - колекция помага за нормализирането на водния баланс в организма и премахването на излишните килограми.Препоръчва се за профилактика и лечение на възпалителни заболявания на бъбреците и пикочните пътища, хроничен нефрит, хроничен уретрит, цистит, катар..
19,80 лв.
Дан. основа: 19,80 лв.
Brand: TianDe
Фиточай за кръвоносните съдове с детелина от Фиточай Тианде - колекция  оказва благотворно действие върху кръвообращението и намалява риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания, разширени вени, хемороиди, подобрява паметта.Фиточай за кръвоносните съдове с детелина: Ук..
19,80 лв.
Дан. основа: 19,80 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.