Menu
Your Cart

Серии маски за лице на TianDe

Серии маски за лице на TianDe

Козметичните маски заемат централно място в програмата за грижа на кожата на лицето в козметиката Tiande. Те имат важно предназначение - експресно възстановяване кожата на лицето и решаване на конкретни проблеми.

Маските имат широк спектър на действие: те избелват, подхранват, овлажняват, почистват и стимулират кожата, подмладяват, облекчават натрупания стрес и възпаление, стягат порите. Трябва да се отбележи, че една маска може да реши няколко проблема наведнъж, и всичко зависи от нейните съставки и правилния избор.

С нищо не може да се сравни  20-минутната почивка под маската. Тя не само е от полза за кожата, но също така премахва умората и стреса.

За да постигнете нужния ефект е необходимо да се спазват някой правила:

- трябва да знаете какъв тип е вашата кожа и в дадения момент от какво има нужда – от овлажняване, подхранване, почистване или възстановяване.

- преди нанасяне на маската, кожата на лицето трябва да бъде много внимателно почистена от излишния себум и грим;

- кожата трябва да се почиства със специален гел за измиване или мляко, в зависимост от типа кожа, а след това трябва да се нанесе подходящ тоник, който ще подготви кожата за процедурата.

Използването на маска трябва да се извършва в спокойна атмосфера, това е най-добре да се настаните удобно, отпуснете, да вземе удобна позиция. Лицето трябва да бъде със спокойно изражение. Мимиките и разговорите не са желателни по време на прилагането на маска.


Маските за лице на TianDe са представени от няколко групи:

- Маски – мулаж - серии Dual System, Pro Comfort, De Luxe, „Skin Triump“, Collagen Active, "Master Herb".

 

                                    

Тези маски представляват памучно не тъкано платно с формата на лицето, напоена със специален гел, с активни натурални съставки. Маската плътно покрива кожата, създавайки топлинен ефект, което позволява бързо да се отворят порите на кожата и да поемат хранителни вещества.

Чрез повтаряне на контурите на лицето, маската разпределя равномерно уникалния състав на гела върху повърхността на кожата. Под влияние на маската се насищат дълбоките слоеве на кожата с витамини, макро и микро елементи, а кожата освобождава токсините, продукти на клетъчния метаболизъм.

Маски мулажи De Luxe - максимален ефект с минимум усилия. Маската се състои от  две части – за лицето и шията.

                                                    

        Маски мулажи Dual System са в две части:

                                                    

1. Мулажна маска за лице;

2. Ревитализираща емулсия „серамиди с биозлато“.

Биозлатото е активен проводник на вещества в дълбочина на кожата, стимулира обновяването на клетката, а серамидите  създават защитен слой, задълго запазват влагата в кожата и нанесените  полезни вещества.

 

- Колагенови маски - Серия Collagen Active  

Тези маски представляват лист от компресиран хидролизиран природен колаген, импрегниран с хиалуронова киселина - за да се справят с бръчките.


                                                                


Маските са разработени с помощта на нанотехнологии и постиженията в съвременната козметология. Те подхранват кожата с колаген, попълват бръчките отвътре и изглаждат повърхността на кожата. Имат лифтинг ефект, дълбоко, интензивно хидратират кожата, стимулират междуклетъчната регенерацията на клетките, подобряват тургора на кожата.

Кристалния  колаген е активен участник в процеса на възстановяване на тъканта, стимулира регенерацията на собствен колаген на кожата. Кристалните колагенови молекули са толкова малки, че те могат да проникнат в извънклетъчното пространство и да стигнат до най-дълбоките слоеве на кожата.

Хиалуроновата киселина, която е част от колагеновите маски, е с най-ниско молекулно тегло - продукт на нанотехнологията. Нейният молекулен размер от 200-400 пъти е по-малък в сравнение с конвенционалните молекули на хиалуроновата киселина. Така тя нормализира баланса на течностите, хидратира и помага да се поддържа влагата в клетките на кожата.

Кристалните колагенови маски са от съществено значение при провеждане на активна възстановителна програма Anti-Age.

 

- Разтворими и моделиращи маски – Серия  SPA teshnology - Перлена пудра, Пшеничен зародиш, Зелен чай, Плацентна.

               

                         

    

      Тези маски са под формата на прах и изискват разтваряне с вода . След изсъхването им върху лицето, стават като пластмасово покритие , което се измива с вода. Прахообразните маски са 100% натурален продукт.

 

- Крем – маски – нощни и дневни с наситена удобна кремообразна текстура, която не изисква изплакване.

 

                                                
        Дневните крем-маски - един изключителен продукт TianDe и реално спасение за мобилни жени. Ефективни средства за извънредни ситуации. Нанасяте маската докато вземате вана или на сутрешна чаша кафе. После само почиствате излишното и кожата е готова за интензивния ден. Дават чувство на комфорт, тонус и стягат кожата, подобряват лимфния дренаж и кръвообращението, подмладяват. Специалният състав плътно обгръща кожата, като я насища с хранителни вещества, запазва влагата в клетката, като по този начин спомага за подобряване на еластичността на кожата.


          Нощните крем - маски – Даряват комфорт и свеж вид. Резултат -хидратирана, стегната и свежа кожа.


                                


 Тези крем-маски не са само незабавно премахват стреса на кожата след тежък ден, но също така помагат да се справи с него. Те насищат кожата с витамини, минерали и аминокиселини.

          

 - Маски с цветни венчелистчета- Серия Pro Comfort

 


        Цветята са не само приятни за окото, но и да споделят с нас своята красота. Биологично активните вещества, съдържащи се във флоралните екстракти, обогатяват кожата и я предпазват от отрицателните външни фактори.

 

- Маски-лепенки за носа – Серия Master Herb - "Чисти пори", "Бамбуков въглен» .                                


Пластири с хартиена основа, напоена с хранителни вещества, овлажняващи и абсорбиращи токсините от кожата. Създавайки ефекта на компрес, лепенките стимулират метаболизма, стягат порите, премахват черните точки и предпазват от появата на такива.

 

- Фитомаски – Серия Pro Botanic, Marine Collagen


                                                                                                        


Това е специална козметична категория – т. н. суха, поради отсъствието на вода. Водата се добавя непосредствено преди употреба, поради което в тези маски няма консерванти. Сухите маски са създадени в съответствие с принципите на Аюрведа - всичко, което се прилага върху кожата, може да се яде, всеки компонент има биоенергийно действие.

Фитокомпозициите съдържат 100% екологично чисти естествени съставки: прахообразни растения и минерали и представлява билкова отвара. Може да се използват както като маска, така и като скраб. В допълнение, тези маски могат да се смесват с други естествени съставки- растително масло, мед, мляко. Така можете да получите различни видове маски на една и съща основа.

 

Няма добавени продукти в тази категория.

Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.