Menu
Your Cart

Програма "Силен имунитет"

Програма "Силен имунитет"

Програма "Силен имунитет"

30 дни              

Основна цел на програмата: Корекция на обменните процеси, функциите на черния дроб и имунната система, антиоксидантно и общо укрепващо действие.

Препоръчва се на всеки, който се грижи за своето здраве, дълголетие и красота. За хора, които живеят в голям град, екологично неблагоприятен регион или работят във вредна среда, вредни навици (пушене, злоупотреба с алкохол), заседнал начин на живот, продължително излагане на слънце; постоянен стрес, скорошна операция или травма, операция на сливиците, аденом или апендикс, пиене на непречистена вода, малко количество плодове и зеленчуци в дневния порцион, прием на големи количества лекарствени препарати, проблеми с теглото (наднормено или недостатъчно), чести и краткосрочни респираторни заболявания, наличие на хронични заболявания, алергии, проблеми с кожата (кожни заболявания, възпаления, сухота), коса (косопад, преждевременно побеляване, омазняване на косата), нокти (изтъняване, пигментация, цепене), влошаване на вниманието и паметта, чувство на умора без видима причина, апатия, ирационален гняв или раздразнение, лош сън.

Допълнителни препоръки:

1. Пиене на 2 литра чиста вода дневно, ако няма ограничения по здравословни причини.

2. При възникване на симптоми на очистителна криза (неразположение, световъртеж, и т.н.) увеличете приема на вода, ако няма ограничения по здравословни причини и използвайте детоксикационен пластир за крака“ Master Herb“.

3. В сезона на простудните заболявания да се използва загряваща вана за крака  Talasso. 

Периодичност на провеждането: 2-3 пъти в годината или ако е необходимо.

30 дни

1.     Цитрокалцевит“ - по 4 таблетка дневно по време на хранене.

2.     Таблетки  „Бял трън с рибофлавин „ - по 1 таблетка дневно по време на хранене.

3.     Таблетки  „Комплекс от орех“ - по 1 таблетка 3 пъти дневно по време на хранене.

4.     Фиточай със златен корен - по 1/3 чаша 3 пъти на ден по време на хранене.


При покупка на цялата програма от сайта – получавате 10% отстъпка от цената + безплатна доставка!


Програма "Силен имунитет"(30 дни)

Наименование на продукта

Количество
опаковки за един курс

         Цена

1Фиточай със златен корен

1

19.80 лв

2. Таблетки  „Бял трън с рибофлавин„

1

29.80 лв

3. Цитрокалцевит

2

2x34.30 = 68.60 лв

4. Таблетки  „Комплекс от орех“

1

36.10 лв

                          Обща цена на програмата                               154.30 лв

   
Brand: TianDe
Функционален комплекс "Цитрокалцевит" е източник на /органичен/ биодостъпен калций и основни витамини, оказва добро въздействие върху целия организъм и поддържа красотата. Препоръчва се за оптимизация на калциевия и витаминен баланс. Продукта се усвоява идеално както от възрастни, така..
34,30 лв.
Дан. основа: 34,30 лв.
Brand: TianDe
Функционален „Комплекс от орех“ намалява риска от заразяване с паразити и решава много други здравословни проблеми. За тяло без паразити.Функционален "Комплекс от орех" съдържа екстракт от зелените листа и околоплодниците на орех и легендарния „крал на гъбите” шийтаке, към които са чувствите..
36,10 лв.
Дан. основа: 36,10 лв.
Brand: TianDe
„Бял трън с рибофлавин“ е функционален комплекс с растителен състав. Притежава антимикробно, противовъзпалително, жлъчегонно и антиоксидантно действие.Комплексът „Бял трън с рибофлавин“ е предназначен за профилактика и лечение на заболявания на черния дроб:Подпомага за очистване, защита и ..
29,80 лв.
Дан. основа: 29,80 лв.
Brand: TianDe
Билков чай със златен корен и китайска ангелика от  TianDe за превенция  на гинекологични заболявания. Препоръчва се за отстраняване на дисхормонални нарушения, за лечение и профилактика на миома на матката, цервикална ерозия и кисти на половите органи. Противотуморен. Действие..
19,80 лв.
Дан. основа: 19,80 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.