Menu
Your Cart

Балсами за устни

Балсами за устни
Балсам за омекотяване на устни Fucoidan, 10 g Балсам за омекотяване на устни Fucoidan, 10 g
няма
Brand: TianDe
Балсам за устни с  Fucoidan от  TianDe за меки, кадифени и влажни устни!Балсамът великолепно омекотява устните, както и всякакви загрубели участъци на кожата – лакти и пети. Той е надеждна защита срещу вредните въздействия на околната среда, предотвр..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Екстра балсам за устни “Vita derm”, 4,2 г
НОВ
Brand: TianDe
Екстра балсам за устни "Vita derm" е специален хигиенен продукт за целенасочено действие срещу проблеми по устните. Балсамът предпазва от инфекции и вируси  и ускорява борбата с техните последици. Тези, които са се сблъсквали с проблеми на устните, които винаги се появяват в неподходящо вр..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Brand: TianDe
Плодов балсам за устни "Ванилия", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и п..
5,80 лв.
Дан. основа: 5,80 лв.
Brand: TianDe
Плодов балсам за устни "Вишна", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и под..
5,80 лв.
Дан. основа: 5,80 лв.
Brand: TianDe
Плодов балсам за устни "Малина", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и по..
5,80 лв.
Дан. основа: 5,80 лв.
Brand: TianDe
Плодов балсам за устни " Ябълка", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и п..
5,80 лв.
Дан. основа: 5,80 лв.
Brand: TianDe
Плодов балсам за устни "Ягода", TianDe осигурява нежна грижа и защита. Предотвратява сухи и напукани устни, като омекотява и подхранва устните. Предпазва от  UV лъчи. Придава лек блясък и приятен плодов вкус.Съдържа Пчелен восък и витамин Е. -Витамин Е овлажнява и под..
5,80 лв.
Дан. основа: 5,80 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
Нашият сайт използва бисквитки. Продължавайки работа в него, вие се съгласявате с това.